College van Bestuur

Het college van bestuur ontwikkelt niet alleen de strategische koers van Fontys, Fontys for society, maar is ook verantwoordelijk voor de uitgangspunten van onderwijs en onderzoek, en voor de Fontysbrede resultaatontwikkeling. Dat kunnen de bestuurders natuurlijk niet alleen; ze worden ondersteund door een flink aantal collega’s: de bestuursstaf, het secretariaat, audit & control en het Portfolio Management Office (PMO).

Altijd al in het hart van een toonaangevende kennisinstelling willen werken? En benieuwd of jij een steentje bij kunt dragen aan de Fontysbrede ambities? Kijk dan hieronder of er een passende vacature is! Lees op Fontys.nl meer over het bestuur, sturing en medezeggenschap.

1920-1920-Fontys_NRE_2023_BASE_11

Onze USP’s

  • Uitdagend
    Het college van bestuur opereert Fontysbreed voor een optimaal presterende onderwijsorganisatie. We bieden uitdagende banen aan waarin jij het verschil maakt. Je draagt immers bij aan een afdeling waar goed bestuur centraal staat.
  • Kleinschalig
    We zijn een relatief kleine afdeling, maar wel een afdeling waar iedereen elkaar kent en waar we snel met elkaar kunnen schakelen.
  • Professionalisering
    Er is altijd ruimte voor professionalisering. We helpen jou kansen te zien en om het beste uit jezelf te halen.
1920-1920-Venlo-0171

Gun jezelf een carrière bij CvB

Bij het College van Bestuur speel jij een cruciale rol in het waarborgen van goed bestuur voor Fontys Hogeschool. Als onderdeel van deze afdeling mag je met trots bijdragen aan de toekomst van Fontys Hogeschool.

Het College van Bestuur is een veelzijdige afdeling met diverse teams die jouw expertise nodig hebben. Je bent verzekerd van een goed salaris dat past bij jouw ervaring. We dragen zorg voor een gezonde werk-privébalans.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Je salaris, vakantie en pensioen zijn goed geregeld en ruimhartig. Daarbij heeft Fontys zorg voor haar werknemers; gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel.

Klaar om deel uit te maken van ons team? Solliciteer nu op een van onze vacatures!

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.