Contact

Kennismakingsgesprek

Werk jij al als docent of ben je al in het bezit van een eerstegraads lesbevoegdheid en wil je meer weten over werken bij Fontys? Plan dan een kennismakingsgesprek in met een van onze recruiters. Tijdens dit gesprek kun je toetsen of Fontys bij je past. Natuurlijk kijkt Esther of Jackie ook of dat wederzijds is. Het is écht een kennismakingsgesprek en geen sollicitatie.

Heb je een algemene vraag?

Enthousiast over werken bij Fontys, maar heb je nog een vraag? Bijvoorbeeld welke baan het beste bij jou past? Stuur gerust een berichtje, samen zoeken we het uit!

Team Recruitment

Heel Fontys maakt impact. Wij, team Recruitment, dragen bij aan het maken van impact door op een andere manier naar kandidaten te kijken: we kijken naar personen en talenten. Zodat jij in je kracht staat, beter werkt en meer werkgeluk ervaart. Dat is onze bijdrage aan een gelukkige, duurzame arbeidsrelatie.

We ondersteunen en adviseren tijdens het recruitmentproces, altijd in samenwerking met de afdeling of hogeschool waar jij solliciteert. Zo verbinden we de hele scope van Fontys en komen we in contact met de beste mensen. Met jou dus.

Bianca Isbouts-Geluk

Bianca Isbouts - Geluk

Esther van Deelen

Jackie van Kimmenade