Contact

Kennismakingsgesprek

Weet jij dat je met jouw talent impact kunt maken bij Fontys? Maar is er geen passende vacature op dit moment? Plan dan een kennismakingsgesprek in met een van onze recruiters. Tijdens dit gesprek kun je toetsen of Fontys bij je past. Natuurlijk kijkt Esther of Jackie ook of dat wederzijds is. Het is écht een kennismakingsgesprek en geen sollicitatie.

Echter, verwachten wij na dit gesprek dat we onze studenten tekort doen zolang jij niet bij Fontys werkt, dan proberen we een actieve lobby voor je op te starten. In overleg met jou, natuurlijk. De vervolgstap na een kennismakingsgesprek is hoe dan ook dat jij je inschrijft in onze talent pool, zodat we de privacy wet- en regelgeving naleven. Lijkt het je wat? Klik dan op de knop ‘kennismaking inplannen’ en deel daar heel kort wat jij al weet: Hoe kom jij impact maken bij Fontys. We zijn benieuwd!  

Team Recruitment

Heel Fontys maakt impact. Wij, team Recruitment, dragen bij aan het maken van impact door op een andere manier naar kandidaten te kijken: we kijken naar personen en talenten. Zodat jij in je kracht staat, beter werkt en meer werkgeluk ervaart. Dat is onze bijdrage aan een gelukkige, duurzame arbeidsrelatie.

We ondersteunen en adviseren tijdens het recruitmentproces, altijd in samenwerking met de afdeling of hogeschool waar jij solliciteert. Zo verbinden we de hele scope van Fontys en komen we in contact met de beste mensen. Met jou dus.

Bianca Isbouts-Geluk

Bianca Isbouts - Geluk

Esther van Deelen

Jackie van Kimmenade

Ik ben docent

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.