Contact

Kennismakingsgesprek

Ben je al docent en in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of wil je weten of werken binnen Fontys bij jou past? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze corporate recruiters.

Tijdens dit gesprek maken we kort kennis en onderzoeken we de mogelijkheden binnen Fontys. Het is écht een oriënterend gesprek en geen sollicitatie. Komen we in dit gesprek tot de conclusie dat je een aanwinst kunt zijn voor Fontys dan starten we een actieve lobby op en verwachten we van jou dat je je zelf inschrijft in onze talentpool. Zo kunnen we de privacy wet- en regelgeving naleven. We verwachten echter ook dat jij je al een beetje verdiept hebt in Fontys en al een concreet idee hebt wat je voor ons zou kunnen betekenen.  Zien we geen mogelijkheden dan zullen we daar ook eerlijk over zijn.

Team Recruitment

Heel Fontys maakt impact. Wij, team Recruitment, dragen bij aan het maken van impact door op een andere manier naar kandidaten te kijken: we kijken naar personen en talenten. Zodat jij in je kracht staat, beter werkt en meer werkgeluk ervaart. Dat is onze bijdrage aan een gelukkige, duurzame arbeidsrelatie.

We ondersteunen en adviseren tijdens het recruitmentproces, altijd in samenwerking met de afdeling of hogeschool waar jij solliciteert. Zo verbinden we de hele scope van Fontys en komen we in contact met de beste mensen. Met jou dus.

Bianca Isbouts-Geluk

Bianca Isbouts - Geluk

Audrey van der Vleuten

Esther van Deelen

Jackie van Kimmenade

Ik ben docent

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.