Werk aan impact
in het onderwijs

Vind jij dat toekomstmakers opleiden meer vraagt dan traditioneel docentschap? Dan pas jij bij FontysHier ontplooi jtalenten die je vak van docent overstijgen. Juist met dit talent werk je aan impact. Het maakt je van betekenis. Voor onze studenten, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Ontdek in 2 minuten hoe jij van betekenis bent for society. 

Artiest.
Coach.
Innovator.

Jeroen maakt impact

Inspireren is mijn kerntaak, oftewel: studenten warm maken voor het vak. Daarvoor kruip ik als docent in de artiestenrol. Lesgeven is namelijk net als optreden.

Lobbyist.
Aanjager.
Vormgever.

Farouk maakt impact

Ik zie mezelf als een uithangbord van het beroep leraar. Er is een lerarentekort en daar snap ik niks van, want het is de mooiste baan op aarde.

Onderzoeker.
Ontwerper.
Veranderaar.

Debby maakt impact

Door het onderwijs dicht bij de authentieke beroepspraktijk te brengen, draag ik eraan bij dat de student heel goed voorbereid is op wat hem te wachten staat in het werkveld.

Persoonsvormer.
Ontwerper.
Verbinder.

Margriet maakt impact

Door de intensieve samenwerking met schoolopleiders en werkplekbegeleiders wordt het leren op de werkplek betekenisvol én persoonlijk.

Impactmaker.
Successendeler.
Verhalenvanger.

Marjolein maakt impact

Door vol trots uit te dragen wat we samen allemaal neerzetten en hoe we daarmee van betekenis zijn, laat ik studenten, potentials, en partners uit het werkveld de pareltjes van onze samenwerkingen zien.

Inspirator.
Kansenpakker.
Verbinder.

Joke maakt impact

Als je ambities hebt, biedt Fontys mogelijkheden. Zie je kansen, dan geeft Fontys je het vertrouwen en de vrijheid om ze te grijpen.

Praktijkexpert.
Coach.
Initiator.

Tim maakt impact

Als docent en coach kijk ik ook naar de mens achter de student!

Boegbeeld.
Mentor.
Netwerkkoning.

Shane maakt impact

Dit is geen school, dit is de echte wereld. Een wereld waarin mijn studenten verdomd goed functioneren en het is geweldig om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Onderzoeker.
Initiator.
Toekomstmaker.

Martin maakt impact

In ons werkveld ontstaan allerlei nieuwe onderwijsconcepten, vervolgens ontstaat er schuring bij de docenten die deze nieuwe vormen moeten gaan verzorgen. Dat vraagt om een wijziging van hoe we hen moeten opleiden.

Organisator.
Oplosser.
Verbinder.

Sabine maakt impact

Het allerspannendst vind ik hoe de studenten straks gaan reageren, en of de oriëntatiepropedeuse ze ook daadwerkelijk gaat helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Vormer.
Blikverruimer.
Uitdager.

Manon maakt impact

Ik probeer ze steeds uit te dagen om niet een kopie te worden van iemand anders. Ze mogen uitproberen, en vallen en opstaan. Want als je steeds de veilige weg kiest, dan weet je niet wat er binnen je mogelijkheden zit.

Creator.
Facilitator.
Kathalysator.

Remco maakt impact

Het mooie van mijn werk is dat het een tastbaar resultaat oplevert; na afloop kun je er gewoon doorheen lopen! Er zijn ruimtes waarin je voorheen een kanon kon afschieten, en nu bruist het er de hele dag.

Werk ook mee aan impact

Wil je bijdragen aan een samenleving om van te houden? Ben jij klaar om te inspireren én om geïnspireerd te worden? Dit is je kans.

Op Fontys vind je meer dan honderddertig (!) verschillende opleidingen: van dans tot accountancy, van architectuur tot fysiotherapie. Elk met een eigen beroepscontext, een eigen curriculum en een eigen manier waarop het onderwijs wordt aangeboden. Deze diversiteit is onze kracht, onze rotsvaste overtuiging. Nog iets wat we geloven: niemand weet een vak beter over te brengen dan de professionals die bij ons lesgeven.

Wat heeft je interesse?

Taal en communicatie

Is taal zeg maar echt jouw ding? Voel jij je thuis in de wereld van communicatie? Welkom bij Fontys.

Marketing, economie en recht

Al sinds jaar en dag een voorname pijler onder onze learning community. Sluit jij je aan?

Management, organisatie en administratie

Fontys is dé plek in Zuid-Nederland waar talent voor deze vakgebieden wordt ontwikkeld. Help je mee?

Kunst en cultuur

Ligt jouw hart bij de deze ware rijkdom van onze maatschappij? Lees verder.

Gezondheid, gedrag en educatie

De belangrijkste overeenkomst tussen deze drie gebieden? De mens staat centraal.

Facilitair & Logistiek

Als verandering ergens de enige constante is, dan is het wel bij facilitair en logistiek. Beweeg jij met ons mee?

Duurzaamheid, technologie en ICT

Misschien wel de meest toekomstbepalende thema’s binnen Fontys. Iets voor jou?

Ik werk nu al in het onderwijs

Jij weet hoe het voelt om kennis en talent te ontwikkelen. Sta jij liever achter je studenten dan voor de klas? Dan is Fontys jouw plek. 

Ik kom uit het bedrijfsleven

Bij Fontys sta je aan de bron van de nieuwe generatie van jouw vakgebied. Weet jij onze studenten te inspireren met je vakkennis en ervaring? 

Ik start mijn carrière

Vooral als starter sluit je perfect aan bij de wereld van onze studenten. Je weet als geen ander wat ze belangrijk vinden. De vraag is; wat vind jij belangrijk? 

Laatste nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’

Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project
Lectorale Rede – Groot verschil door klein te doen

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Geen vacatures gevonden

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.