Fontys Financiën & Inkoop

Locaties

Eindhoven - Vestdijk

Samen werken met de blik vooruit

Bij Fontys Financiën & Inkoop werken we aan toekomstgerichte financiële- en inkoopprocessen binnen Fontys. Dit doen we samen met (financiële) collega’s in de andere diensten, team control en de instituten.

Met ongeveer 45 collega’s werken we binnen 4 teams; inkoop&contractmanagement, functioneel beheer, beleid en administratie, aan alles wat Fontys nodig heeft op het gebied van Financiën & Inkoop. Sinds de implementatie van het nieuwe systeem Unit4 in 2022 zijn we daarnaast ook georganiseerd in 5 procesteams. Zo geven we invulling aan onze rol als proceseigenaar Fontys breed.

Door een multidisciplinaire aanpak, met de Fontysinstituten en -diensten, onderzoekscentra en het college van bestuur werken we gezamenlijk toe naar de ambities zoals verwoord in de Fontys strategie ‘Fontys for Society’

AfbeeldingF

Onze USP's

  • Groei en bloei
    Bij Fontys Financiën & Inkoop krijg je de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen. Zelfstandig en in teamverband, als persoon en als professional. Nieuwe dingen ontdekken en jezelf verbeteren zijn belangrijke waarden binnen de Dienst; zo haal jij het beste uit jezelf. We faciliteren je in jouw ontwikkeling, met als kapstok onze kernkwaliteiten ontwikkelgericht, veerkrachtig en procesgericht .
  • Procesmatig werken
    Fontys Financiën & Inkoop werkt vanuit de “end-to-end" procesgedachte. Elke collega is zich bewust van zijn positie en rol in het proces en zoekt actief de samenwerking met alle andere deelnemers in het proces. Binnen en buiten de dienst en soms ook buiten Fontys. Dit zorgt voor veel interactie en stimulerende contacten. Met trots streven we elke dag naar kwalitatief hoogwaardige en efficiënte processen.
Afbeeldingf2

Gun jezelf een carrière bij Financiën & Inkoop

Een baan bij Financiën & Inkoop kent twee mooie kanten; de Fontys society laat jou groeien, en jij laat Fontys groeien. Je specialisme staat in dienst van de nieuwe generatie professionals en daarmee de maatschappij in zijn geheel. Hoe mooi is dat…

Wanneer je bij de Fontys Financiën & Inkoop in dienst komt, word je natuurlijk warm onthaald! We hebben een onboardingsprogramma voor je klaarstaan en je krijgt een collega-buddy die je op weg helpt in je werk en de Fontys organisatie.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat de stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdek je alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag!

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.