Fontys Informatievoorziening & Technologie

Locaties

Eindhoven - Vestdijk

Een partner in digitalisering voor héél Fontys.

Fontys I&T zorgt voor een betrouwbare en veilige basis van informatievoorziening en ICT-voorzieningen binnen Fontys Hogeschool. Onze teams zorgen er elke dag voor dat onze 5.000 medewerkers en 46.000 studenten kunnen werken en leren; bij Fontys, thuis en op andere locaties.

Bij I&T werken ongeveer 160 collega’s samen aan alles wat Fontys op het gebied van digitalisering nodig heeft: netwerken, clouddiensten, softwaretoepassingen, telecommunicatiediensten, websites, dataopslag, e-mail, werkplekken, audiovisuele middelen, applicaties, IT-architectuur, security, data science en business intelligence.

 

Fontys_Dienst_IT_BASE_16_s

Onze USP's:

Agile werken
We staan voor talentgerichte ontwikkeling zodat onze medewerkers in staat zijn de juiste waarde te creëren. Dit doen we op een agile werkwijze in multidisciplinaire teams. Door kort cyclisch te werken aan gezamenlijke doelen zijn we wendbaarder. Zo kunnen we sneller inspelen op veranderingen.

Van betekenis
Wij stellen dienstverlening aan studenten, medewerkers en werkveldpartners centraal als uitgangspunt voor onze werkzaamheden. Hierbij werken we nauw samen met het onderwijs en andere diensten.
We kijken vooruit en met trots dragen we bij aan de wijze waarop Fontys impact maakt op de samenleving en toekomstige ontwikkelingen.

Fontys_Dienst_IT_BASE_21_s

Gun jezelf een carrière bij Fontys I&T

Bij Fontys I&T staat het ontwikkelen van talenten centraal. Daar krijg je alle kansen voor. Je werkt samen in kleinere multidisciplinaire teams. Je beweegt je in een interessante en uitdagende werkomgeving: er zijn veel ontwikkelingen in het onderwijs waarbij I&T een cruciale factor is.

Wij werken vanuit onze expertrol samen met onze collega's in onderwijs en onderzoek en dragen actief bij aan de verwezenlijking van Fontys ambities.

Met jouw kennis en ervaring lever je een bijdrage aan informatievoorziening en technologie van Fontys.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat de stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdek je alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag!

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.