Fontys Marketing, Communicatie & PR

Locaties

Eindhoven - Vestdijk

Onze aanpak, jouw ambitie

Fontys Marketing, Communicatie & PR draagt zorg voor de consistente profilering van Fontys als kennisinstelling vanuit Fontys for Society, voert regie op studentenwerving en draagt bij aan beperking van de uitval.

Door een multidisciplinaire aanpak, met de Fontysinstituten en -diensten, onderzoekscentra en het college van bestuur werken we gezamenlijk toe naar de ambities zoals verwoord in de Fontys strategie ‘Fontys for Society’.

1920-1920-Fontys_NRE_2023_BASE_11

Veel discipline

Binnen Fontys Marketing, Communicatie & PR gebeurt veel. Onderling is er een hechte, sociale band. Er is veel levendigheid, mede ingegeven door actualiteit waarop we constant inspelen. En we hebben veel discipline's in huis, die we onder hebben gebracht in vier teams:

 • Studentsucces
  Dit team streeft ernaar dat studenten zo min mogelijk drempels ervaren in hun studieloopbaanketen. Het betreft hier de gehele onderwijsketen (van in-, door- en uitstroom inclusief switch.
 • Bekendheid en reputatie
  Zorgen voor herkenning en erkenning van Fontys als kennisinstelling in de regio met maatschappelijke impact. Dat is waar dit team voor gaat.
 • Marktpositie
  Hier zorgen we voor het (door)ontwikkelen van een evenwichtig opleidingsaanbod dat aansluit bij de behoeften van de student, het werkveld en de maatschappij en voor een duurzame toeleiding naar en marktbewerking van onze productmarktcombinaties.
 • Wendbaar
  Team wendbaar is verantwoordelijk voor de gezamenlijke ondersteunende processen van Fontys. Zij zorgen voor effectieve, efficiënte en in samenhang vormgegeven processen en werken volgens/met de nieuwste technieken en tools.
1920-1920-Venlo-0311

Kom werken bij MC&P

Werken bij Fontys MC&P houdt in dat jij met alle aspecten van marketing en communicatie in aanraking kan komen. Dus jij kan groeien binnen de dienst èn je zorgt ervoor dat Fontys gezien wordt als een plek waar je prima kunt studeren, waar samenwerking met het werkveld leidt tot innovaties en waar je wilt werken.

Want, werken bij ons, dat wil je. Niet alleen omdat je bij ons kunt groeien, maar ook om de hele fijne arbeidsvoorwaarden. Salaris, vakantie, pensioen die zijn echt top. En er is veel ruimte voor de balans werk- prive,

Dus aarzel niet, klim in de pen, of laat chatGPT zijn ding doen, en wie weet spreken we elkaar snel.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.