de Nieuwste Pabo

Locaties

Sittard - Mgr. Claessensstraat

Onze ambitie

Het is onze ambitie om de best denkbare startende docent op te leiden middels een samenhangend, inspirerend en hoogwaardig curriculum. Deze opdracht beogen we gezamenlijk vanuit een cultuur die zich kenmerkt door betrokkenheid en doelgerichtheid. Er is ruimte voor humor en tegelijkertijd verliezen we het resultaat niet uit het oog. Ondersteunend personeel, docenten e studenten hebben nauw contact met elkaar en er is ruimte voor dialoog. Kijk voor meer informatie op www.denieuwstepabo.nl.

Artboard 1

Onze USP’s

Elke dag beter
Het opleidingsinstituut levert in samenwerking met het werkveld een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in de regio van 4 tot 12 jaar. Het is hun ambitie om alle kinderen optimale ontwikkelingsmogelijkheden te bieden zodat ze met glans zichzelf kunnen zijn. Om dat te realiseren, gaat men uit van de kracht van de inspirerende leerkracht die met plezier werkt, inspeelt op wat elke leerling nodig heeft, en op die manier de kansen van de kinderen in de toekomst positief beïnvloedt.
Zo draag je bij
Bij de Nieuwste Pabo werk je aan de ontwikkeling van onze studenten naar aanstaande leerkrachten en krijg je de kans om samen met de scholen vanuit een gezamenlijke ambitie het onderwijs en de opleiding te innoveren.
Neem afscheid van hiërarchie
Je werkt in een resultaatgericht en vak volwassen team en hebt samen met je teamgenoten de verantwoordelijkheid voor onderwijs. Het MT motiveert en ondersteunt teams hierin.

Afbeeldingen

Gun jezelf een carrière bij de Nieuwste Pabo

Kom je in dienst? Dan hebben we een onboardingsprogramma voor je klaarstaan! Bovendien krijg je als nieuwe collega een buddy, om je persoonlijk verder op weg te helpen.

Een baan bij de Nieuwste Pabo is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie leerkrachten en voor de maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen zijn we bezig met de zorg van de toekomst. Hoe mooi is dat.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys impact op jouw leven maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Fontys Hogescholen en Zuyd Hogeschool komen samen in de Nieuwste Pabo (dNP) in Sittard.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.