Fontys Academy for the Creative Economy

Locaties

Tilburg - Campus Stappegoor

Verandering begint met verbeeldingskracht en lef

Fontys ACE is de opleider van ‘Impact Creators’: professionals die een mooie carrière in de economie willen, maar hierbij ook het goede willen doen voor de wereld. Om hierin hun plek te vinden, leren wij hen over de  betekeniseconomie en hoe je creativiteit inzet om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Ons motto: verandering begint met verbeeldingskracht en lef. Spreekt dat jou aan?

MicrosoftTeams-image1 (3)

Onze USP's:

 • Kruisbestuiving
  Je werkt binnen een hecht team van bevlogen en betrokken collega’s die persoonlijke groei en plezier halen uit samenwerking en kruisbestuiving.
 • Sterk verbonden met kennispartners
  Praktijkgericht onderzoek met vooruitstrevende kennispartners in het werkveld is vast onderdeel van onze opleidingen. Samen helpen we studenten zich te ontwikkelen tot bekwame ‘impact creators’ voor de betekeniseconomie.
 • Ruimte om te experimenteren
  We geloven dat verandering begint met verbeeldingskracht en lef. Daarom waarderen we onconventioneel denken en krijg je de ruimte om te experimenteren en je eigen draai te geven aan je werk.
 • Fijne sfeer
  Wij zijn een club van sociale, creatieve mensen en dat merk je al als je bij ons binnenstapt. Er klinkt muziek en geroezemoes en er is altijd wel een presentatie of installatie die je aandacht trekt.
MicrosoftTeams-image (2)

Gun jezelf een carrière bij Fontys ACE

Kom je bij ons werken? Dan hebben we een mooi kennismakingsprogramma voor je klaarstaan! Bovendien krijg je als nieuwe collega een buddy, om je persoonlijk verder op weg te helpen.

Een baan bij Fontys ACE is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor de maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen zijn we bezig de betekeniseconomie vorm te geven en de wereld positief te veranderen. Hoe mooi is dat.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys ACE jouw leven positief verandert. Kom gauw kennis maken!

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.