Fontys Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek

Locaties

Eindhoven - De Rondom
Helmond - Automotive Campus 45
Tilburg - Campus Stappegoor

Welkom bij Fontys BEnT: ‘Samen Leren, Innoveren en Groeien in een Verbonden Wereld’

‘Samen doen leren’, met de focus op het aanpakken van zakelijke en maatschappelijke uitdagingen. Wij geloven in de kracht van verbinding in een wereld waar mens en technologie steeds nauwer verweven raken. Onze collega’s werken veel samen met het bedrijfsleven waardoor we praktijkgericht onderwijs aan kunnen bieden voor onze studenten. Ze ontwikkelen daarmee vaardigheden die direct aansluiten bij het werkveld.

Zie jij dit zitten? Dan zien we je graag bij BEnT!

BeNT-134

Onze USP’s

• Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het volgen van een opleiding/cursus of hybride werknemerschap. Heb je een eigen invulling voor je persoonlijke ontwikkeling? Breng deze dan zeker in bij je leidinggevende.
• Sterk verbonden met kennispartners:
Bedrijven, studenten en docenten werken samen aan regionale vraagstukken waarbij ze toegepast onderzoek doen. Studenten krijgen de kans om te leren in de beroepspraktijk en bedrijven maken alvast kennis met de werknemers van de toekomst.
• Locatie Fontys BEnT
Op loopafstand van station Eindhoven zijn wij gevestigd ons op de TU/e Campus en zijn wij onderdeel van de technische wereld. We zitten dicht bij de grote ontwikkelingen en midden in de Brainport regio.
Onze 2e locatie zit in Tilburg op de Campus Stappegoor. Je komt hier gemakkelijk met de auto of pakt het openbaar vervoer, dat voor de deur stopt.

Bent-023

Gun jezelf een carrière bij Fontys BEnT

Wanneer je bij BEnT in dienst komt, word je warm onthaald! We hebben een onboardingsprogramma om je op weg te helpen in je werk en de Fontys organisatie.

Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris, vakantie en pensioen zijn goed geregeld en ruimhartig. Daarbij heeft Fontys zorg voor haar werknemers; gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel.

Spreekt dit alles je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek en maken we een start met jouw carrière bij Fontys BEnT!

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.