Fontys HRM en Toegepaste Psychologie

Locaties

Eindhoven - De Witte Dame
Tilburg - Campus Stappegoor

Wil jij bijdragen aan een vitale, inclusieve en duurzame samenleving?

Dan voel je je waarschijnlijk thuis bij Fontys HRM en Toegepaste Psychologie! We zijn een levendige organisatie waarin student en medewerker dicht bij elkaar staan. Wij willen bijdragen aan het sociaal-maatschappelijk geluk, ofwel de economie van (werk)geluk, purpose en betrokkenheid. Dit doen we door het ontwikkelen van talent en kennis over mensen en gedrag in organisaties en maatschappij.

Om dit te kunnen realiseren investeren we continu in betrokken, bevlogen, innovatieve en kundige medewerkers. Wij werken graag op basis van vertrouwen en enthousiasme – in onze overtuiging bevordert dit het werkplezier van de medewerkers. Collega’s dragen samen de verantwoordelijkheid voor onderwijs, onderzoek en kennisdeling. Klinkt dit als iets voor jou?

Fontys TF-0121

Onze USP’s

 • Talentgerichte medewerkers
  Iedereen die bij ons zijn talent wil ontwikkelen, is welkom. Onze opleidingen bieden flexibele leerroutes. Studenten leren en werken samen met medewerkers en het werkveld in een authentieke leeromgeving.
 • Wendbaar zijn
  Als organisatie zijn we flexibel en kunnen we gemakkelijk inspelen op veranderingen. Onze processen zijn goed op elkaar afgestemd zodat studenten gemakkelijk individuele studieroutes kunnen kiezen.
 • Betrokken werkgever
  Een betrokken instituut met betrokken professionals en studenten, die optimaal kunnen functioneren, leren en groeien in een klimaat waar werk- en leergeluk en -succes voorop staan. Studenten en medewerkers leren en werken in veiligheid, en voelen zich verbonden met elkaar en de praktijk. Iedereen kan zich van waarde voelen.
 • Onderzoek en het werkveld
  We ontwikkelen kennis door het doen van praktijkgericht onderzoek op het gebied van talentontwikkeling, mens en technologie en publieke waarden. Wij willen als kennispartner impact generen en van betekenis zijn daar waar het gaat om maatschappelijke vraagstukken in onze regio. Daarnaast willen wij zowel nationaal als internationaal een betrokken (onderzoeks)partner zijn in het brede werkveld waarvoor we opleiden.
Fontys TF-0962

Gun jezelf een carrière bij Fontys HRM en Toegepaste Psychologie

Een baan bij Fontys HRM & Toegepaste Psychologie is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Hoe mooi is dat…

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys impact op jouw leven maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.