Fontys ICT

Locaties

Eindhoven - Rachelsmolen
Eindhoven - Strijp TQ
Tilburg - Campus Stappegoor
Tilburg - Mindlabs

Maak impact op NEW GEN ICT

Denk jij graag mee over nieuwe initiatieven, projecten en technologieën? En geef je graag vorm aan de nieuwe generatie ICT’ers? Bij Fontys ICT noemen we dat NEW GEN ICT. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Tilburg maak jij hét verschil in een toonaangevend en open ecosysteem. Een hub van innovatie en inspiratie waarin jij de verbinder bent tussen technologie, talent, de maatschappij en het bedrijfsleven. Start vandaag nog met impact maken.

Volg ons op social media

Fontys ICT is te vinden op verschillende social media kanalen: LinkedIn, Instagram (Eindhoven), Instagram (Tilburg), Facebook, en Youtube.

Afbeelding2

Wat kun je verwachten?

  • Geef de toekomst vorm
    Je werk gaat verder dan praten over de toekomst. Je staat niet voor de klas, maar midden tussen je studenten. Inspireer én co-creëer.
  • Innoveer met lef
    Start innovatieve projecten met studenten, collega's en bedrijven. Werk samen aan concrete producten en durf te experimenteren.
  • Boost je netwerk
    Rond NEW GEN ICT groeit een internationaal, dynamisch en waardevol netwerk. Doe mee. Profiteer ervan en verrijk het met jouw kennis.
Afbeelding3

Jouw carrière bij Fontys ICT

Een baan bij ons is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Hoe mooi is dat…

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Onze impactvolle projecten

PROJECT

De nieuwe generatie technici enthousiasmeren met een game

Onlangs tekende De Ontdekfabriek een convenant als Partner in Education bij Fontys ICT. Een stichting die zich richt zich op het enthousiasmeren van kinderen en jongeren voor creativiteit, techniek en innovatie. Voor dit initiatief werkten studenten van Fontys ICT aan een project, genaamd Warehouse Surfers, waarmee zij een game ontwikkelden die jonge kinderen op een interactieve en speelse manier kennis laat maken met technische concepten.

Lees het artikel hier!

PROJECT

Innovatieve Stolpersteine App met groot enthousiasme ontvangen

Op woensdag 26 juni 2024 lanceerde een groep van zes Smart Mobile-studenten van Fontys ICT met veel enthousiasme de Stolpersteine App. Deze app, ontwikkeld in samenwerking met Stichting 18 September, biedt gebruikers een digitale gids door de verhalen achter de Stolpersteine in Nederland.

Lees het artikel hier!

PROJECT

Studenten Fontys ICT ontmaskeren ‘de Mol’ met AI

Achteraf de toekomst voorspellen is meestal niet zo moeilijk. Maar vooraf voorspellen, dat wordt een stuk lastiger. Dat is toch wat de studenten van Fontys ICT hebben gedaan: zij ontmaskerden, mét behulp van AI, de Mol van het gelijknamige programma ‘Wie is de Mol?’. Afgelopen zaterdag was de grote finale en maakte de Mol zichzelf bekend. En die Mol was inderdaad Anna.

Lees het artikel hier!

Mensen van Fontys

Alicia kan haar creativiteit iedere dag kwijt

“Ik ben bezig met techniek, maar het is elke dag een verrassing wat er gaat gebeuren.”

Jacco krijgt energie van maatschappelijke projecten

“Fontys werkt For Society en start projecten op om maatschappelijke problemen op te lossen. Dat vind ik heel belangrijk!”

Karin koos voor werken met techniek en mensen

“Hiervoor was ik developer en teamleider bij ASML. Maar ik koos voor werken met techniek en mensen.”

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.