Fontys Lerarenopleiding Sittard

Locaties

Sittard - Mgr. Claessensstraat

Wil jij een betekenisvolle carrière in het onderwijs? Kom werken bij Fontys Lerarenopleiding Sittard!

Ben jij gepassioneerd door onderwijs en wil je jouw kennis en enthousiasme overbrengen op de volgende generatie? Kom dan werken bij de lerarenopleiding in Sittard! Hier krijg je de kans om het verschil te maken in het leven van toekomstige leraren.

Ontwikkel jezelf als educatieve professional met ons ondersteunende team en innovatieve leermethoden. Ga de uitdaging aan en inspireer anderen om te groeien. Klik hieronder om je betekenisvolle carrière in het onderwijs te beginnen.

Fontys_FLOS_BASE_85-min

Onze USP’s

• Betekenisvol werk
Als leraar draag je bij aan de vorming van de nieuwe generatie docenten en speel je een cruciale rol in het creëren van een positieve impact op de samenleving.
• Persoonlijke ontwikkeling
Wij bieden volop mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, waarbij gestimuleerd wordt om je vaardigheden en expertise naar een hoger niveau te tillen.
• Samenwerking en ondersteuning
Je werkt samen met een enthousiast en toegewijd team van professionals en ondersteunend team. Die elkaar ondersteunen om gezamenlijke doelen te bereiken en het beste uit elkaar te halen. Daarnaast staat samenwerking met het werkveld centraal bij Fontys Lerarenopleiding Sittard. Wij vinden het belangrijk dat we aansluiten bij wat de praktijk vraagt en dat we voorzien in de behoeften van afgestudeerden in het werkveld.
• Locatie Fontys Lerarenopleiding Sittard
De lerarenopleiding in Sittard is een kleine locatie van Fontys, op loopafstand van het station. Hierdoor is reizen met het openbaar vervoer makkelijk en heerst er een persoonlijke en informele werksfeer.

Fontys_FLOS_BASE_90-min

Gun jezelf een carrière bij Fontys Lerarenopleiding Sittard

Een baan bij ons is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor de maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Wanneer je bij Fontys Lerarenopleiding Sittard in dienst komt, word je natuurlijk warm onthaald. We hebben een onboardingsprogramma en je krijgt een collega-buddy die je op weg helpt in je werk en de Fontys organisatie.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Je salaris, vakantie en pensioen zijn goed geregeld en ruimhartig. Daarbij heeft Fontys zorg voor haar werknemers; gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel.

Spreekt dit alles je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek en maken we een start met jouw carrière bij Fontys Lerarenopleiding Sittard.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.