Fontys Marketing en Communicatie

Locaties

Tilburg - Campus Stappegoor

Bij ons ademt alles marketing en communicatie

Fontys Marketing en Communicatie heeft twee brede opleidingen: Communicatie en Commerciële Economie en twee opleidingen voor de sportwereld: SPECO Sportcommunicatie en SPECO Sportmarketing. Topsporters die SPECO Sportmarketing willen studeren krijgen maatwerk bij onze Johan Cruyff Academy.

Onze studenten leren marketing en communicatie in te zetten om waarde te creëren in een snel veranderende wereld. Zij kunnen het verschil maken voor organisaties. En daar zijn we heel trots op!

Dit doen we met onze experts, die met passie en toewijding studenten klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Ze delen hun kennis en coachen de student bij het ontwikkelen van vaardigheden.

Heb jij zin om met jonge mensen aan de slag te gaan? Wil jij het verschil maken voor toekomstige marketing- en communicatieprofessionals? Kom dan werken bij Fontys Marketing en Communicatie.

AfbeeldingM&C

Onze USP’s

  • Innovatief en creatief
    Wij zijn nieuwsgierig, leergierig en innovatief. Wij bouwen continu aan sterke relaties met het werkveld. Een voorbeeld daarvan zijn onze hybride leeromgevingen waarin studenten samenwerken in en met het werkveld. Zo blijven we samen vooroplopen in ons vakgebied. Dat alles doen we met passie, plezier en in een goede sfeer.
  • Betekenisvol werk
    Jij draagt bij aan het studiesucces van onze studenten. Wij werken in een energieke omgeving waarin we collega’s en studenten stimuleren om te experimenteren en te onderzoeken. Er is ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en om fouten te maken. Daar leren we allemaal van.
  • Aandacht voor elkaar
    Als je bij ons binnenstapt dan voel je je meteen thuis. Wij zorgen voor een zachte landing. Bij ons denk je mee over hoe ons onderwijs nog persoonlijker, beter en mooier kan. En elke mening telt. Naast interesse voor jou als professional is er aandacht voor jou als persoon. Voldoende ruimte dus voor een gezellig praatje bij het koffieapparaat. Ook komen alle collega’s van het instituut samen bij de gezellige borrels, de feestelijke kerstviering en de zomerse jaarafsluiting.
Afbeelding5

Het beste uit mensen halen, elke dag weer

Ben je klaar om te inspireren én om geïnspireerd te worden? Kom dan bij ons werken.

We gooien je niet in het diepe; je collega’s maken je wegwijs in het instituut. Binnen de teams zorgen we voor informatieve, praktische, inspirerende maar ook leuke activiteiten waardoor jij en je team nog beter kunnen (samen)werken.

Bovendien biedt Fontys een uitgebreid ontwikkelaanbod passend bij jouw interesse en professionele loopbaan. We dagen jou dus ook uit om je te blijven ontwikkelen.

Spreekt dit alles je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.