Fontys Mens en Gezondheid

Locaties

Eindhoven - Rachelsmolen
Tilburg - Campus Stappegoor

Werk dat je raakt, met oog op de toekomst

Wil jij bijdragen aan de beroepsontwikkeling in de gezondheidszorg? Dan ben je op je plek bij Fontys Mens en Gezondheid! We bieden ons onderwijs en onderzoek aan in verbinding met elkaar als collega’s, met onze studenten en met onze samenwerkingspartners. Niet alleen als onderwijsinstelling, maar ook als inspirerende kennisgemeenschap spelen we in op belangrijke veranderingen in de gezondheidszorg. Zie jij dit ook zitten? Dan zien we je graag!

Onze USP's

Onze USP’s

  • Verbindend: Een omgeving waar ieders passie en talent wordt ingezet, en waar we samen werken aan verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk.
  • Persoonlijk: We dagen je uit jezelf te ontwikkelen in wat aansluit bij jouw ambities, talenten en persoonlijke situatie.
  • Vernieuwend: Als wendbare organisatie richten we ons op morgen, zonder het goede van vandaag te vergeten. We werken samen aan nieuwe oplossingen waar de gezondheidszorg om vraagt.
Laura Jacobs Fotografie

Ga voor een carrière bij Fontys Mens en Gezondheid

Kom bij ons werken en beweeg je tussen studenten in hun ontwikkeling tot echte beroepsprofessionals. Je draagt je eigen kennis en (praktijk)ervaring over binnen jouw expertise(s) in de organisatie. En dat alles in de veelzijdige wereld van gezondheidszorg.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys impact op jouw leven maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.