Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg

Locaties

Tilburg - Campus Stappegoor

Heb jij een passie voor het onderwijs en wil jij bijdragen aan de ontwikkelkansen van leerlingen of studenten?

Dan ben je bij Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO) op de juiste plek. Het waarderen van diversiteit staat in onze opleiding, Master Educational Needs, centraal. Wij streven ernaar om iedere leerling en student gelijke kansen te geven in onze huidige samenleving. Fontys OSO werkt vanuit 8 lesplaatsen, waarbij de hoofdlocatie in Tilburg zit. Op de werkvloer werk je met professionele collega’s die hun werk serieus nemen, maar op zijn tijd ook houden van ontspanning en plezier.

MicrosoftTeams-image1 (3)

USP’s

  • Verbindend
    We bieden een omgeving waar je je passie en talenten kunt inzetten en delen en waar we samen werken aan verbinding tussen onderwijs, onderzoek en praktijk.
  • Persoonlijke ontwikkeling
    We bieden volop mogelijkheden voor jouw professionele groei en ontwikkeling, waarbij je gestimuleerd wordt om je vaardigheden en expertise naar een hoger niveau te tillen.
  • Uitdagend
    Het onderwijs staat niet stil en onze organisatie daardoor ook niet. Ontwikkelingen in het onderwijs verplichten ons om onze studenten telkens op de juiste manier te professionaliseren; een mooie uitdaging!
Kijk door de bril van een festival

Ga voor een carrière bij Fontys OSO

Beweeg je tussen ambitieuze studenten en enthousiaste collega’s die samen willen werken aan een inclusieve samenleving. Door onze kennis en vaardigheden te bundelen, kunnen we onze doelen bereiken.

We bieden daarnaast ook hele mooie arbeidsvoorwaarden waarbij salaris, vakantie en pensioen goed geregeld zijn. Ons werk geeft je mogelijkheden je agenda zelf in te richten en te zorgen voor een fijne balans tussen privé en werk. We verwelkomen je graag in ons team!

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.