Fontys Sport en Bewegen

Locaties

Eindhoven - Genneperparken

Samen voorop

Een leven lang bewegen, dát is de missie van Fontys Sport en Bewegen. Onze medewerkers dragen direct en indirect bij aan het welzijn van de samenleving, voor iedereen, in alle levensfasen. Dat doen we in de praktijk door het hoogwaardig opleiden van nieuwe professionals en het werkveld, door het doen van onderzoek en door het inspireren en informeren van bestuurders en beleidsmakers.

We lopen het liefst voorop en maken graag het verschil, op weg naar een leven lang bewegen.

pabo-ALO gymnastics

Onze USP's:

 • Werken in een team
  Wij geloven in de kracht van de teamprestatie en dat deze mede gevormd wordt door de kwaliteit van de individuen. We rekenen op jou en we bieden je alle ruimte om jouw expertise en ervaring in te brengen om ons onderwijs en onderzoek nog beter te maken.
 • Werken en impact maken
  Als docent, onderzoeker, of ondersteunend personeel krijg je de kans om bij te dragen aan ons streven naar uitstekend sportonderwijs en om echt een impact te maken. Of je nu lesgeeft in de bachelors ALO, Sportkunde, pabo-ALO, in de Ad Sport, in de master Healthy Ageing, de master Sport- en Bewegingsonderwijs of in ons uitgebreide post-HBO en cursorisch aanbod, jouw expertise is waardevol en draagt bij aan het uitdragen van en inhoud geven aan onze opdracht ‘Een leven lang bewegen.’
 • Werken in een inspirerende omgeving
  Je stapt elke dag binnen in een omgeving waar sport, bewegen, onderwijs en onderzoek samenkomen. Onze moderne en uitgebreide accommodatie biedt een bijzondere sfeer die je nergens anders vindt. Een prettige, ontspannen maar professionele relatie met onze studenten maakt dagelijks duidelijk ‘waarom en voor wie we het doen.’
  Overigens bieden we je ook de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken daar waar mogelijk.
 • Onderzoek
  Het Fontys-lectoraat Move to Be doet, in nauwe samenwerking met het werkveld en andere onderzoekspartners, onderzoek op drie thema’s: Leren bewegen, een Actieve leefstijl en de Beweegvriendelijke omgeving. De resultaten van dat onderzoek delen we met ‘de wereld’ en vloeien eveneens direct weer terug het onderwijs in.
Hallway

Gun jezelf een carrière bij Fontys Sport en Bewegen

Kom je in dienst? Dan hebben we een onboardingsprogramma voor je klaarstaan! Bovendien krijg je als nieuwe collega een buddy, om je persoonlijk verder op weg te helpen.

Een baan bij Fontys Sport en bewegen is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor de maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen zijn we bezig met de zorg van de toekomst. Hoe mooi is dat.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys impact op jouw leven maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.