Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen

Locaties

Eindhoven - De Rondom

Wil jij werken binnen een motiverende leer- en werkomgeving waarin jij jouw talenten (verder) ontwikkelt en bijdraagt aan de innovatieve toepassing van natuurwetenschappelijke inzichten, om zo maatschappelijke vraagstukken op te lossen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen in een innovatieve, praktijkgerichte en natuurwetenschappelijke omgeving? Dan is werken bij Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen in Eindhoven echt iets voor jou! We bieden naast de twee opleidingen Applied Science en Toegepaste Natuurkunde ook diverse cursussen aan.

Daarnaast doen we binnen ons lectoraat Applied Natural Sciences onderzoek binnen het brede gebied van technische natuurkunde, chemie, chemische technologie en life sciences. Samen met bedrijven en instellingen in de regio werken we aan onderwijs en onderzoek. Daardoor krijg jij als medewerker (en student) een unieke kans om bij te dragen aan interessante projecten en onderzoeken. Op deze manier blijf je als onze medewerker altijd up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuurkunde, chemie, technologie en biologie.

 

Aanmelden voor West Wing 2023-2024 geopend

Onze USP’s

  • Plezier
    Plezier is een belangrijke factor voor succes en persoonlijke groei. Wij geloven dat plezier hebben in je werk een essentieel onderdeel is voor het behalen van goede resultaten en het ontwikkelen van je talenten. We streven ernaar om een positieve en inspirerende leeromgeving te creëren, niet alleen voor studenten maar ook voor docenten! We moedigen onze medewerkers aan om hun passies te delen en samen te werken aan uitdagende projecten en onderzoeken.
  • Vertrouwen
    Vertrouwen is een essentieel aspect van succesvolle samenwerking en groei. Wij geloven sterk in het opbouwen van vertrouwen binnen ons instituut en doen er dan ook alles aan om vertrouwen centraal te laten staan. We hechten veel waarde aan open communicatie, respect en betrokkenheid. Onze medewerkers worden aangemoedigd om zichzelf te zijn, hun ideeën te delen en actief deel te nemen aan leerprocessen. Op individueel gebied en binnen het onderwijs.
  • Onderzoekend
    We stimuleren onze collega’s om nieuwsgierig te zijn en hun kennis te verdiepen door middel van onderzoek. Hierbij werken we vaak samen met bedrijven en instellingen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor actuele problemen in de industrie en samenleving. Door een onderzoekende houding te cultiveren, moedigen we onze collega’s aan kritisch na te denken, vragen te stellen en op zoek te gaan naar nieuwe kennis en inzichten. Dit leidt niet alleen tot persoonlijke groei, maar ook tot innovatie en vooruitgang.
Fontys bouwt mee aan het Chemie ‘Robotlab’ van de toekomst

Ga voor een carrière bij Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen

Als medewerker bij Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie. We bieden regelmatig trainingen en workshops aan en er is altijd ruimte voor persoonlijke begeleiding en coaching. Daarnaast beschikken we over moderne faciliteiten en apparatuur in het prachtige Fontysgebouw Nexus, gevestigd op de mooie groene TU/e-campus, midden in Eindhoven.

Bij Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen heerst een dynamische en informele sfeer, waarin we samenwerken aan het realiseren van onze doelen. Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen en verder ontwikkelen, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.