Fontys Hogeschool

Locaties

's Hertogenbosch - Frans Franssenstraat
Eindhoven - Rachelsmolen
Sittard - Mgr. Claessensstraat
Tilburg - Campus Stappegoor
Venlo - Tegelseweg

Samenwerken en verbinden binnen Fontys

Fontys Hogeschool is een multidisciplinaire kennisinstelling met diverse locaties in Brabant en Limburg en heeft een breed aanbod in hbo-opleidingen, kennis en onderzoek. Samen met werkveldpartners leiden we studenten op tot up-to-date professionals voor de maatschappij van nu én morgen. We verbinden onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Studenten, docenten, onderzoekers en werkveldpartners, iedereen werkt samen en leert van elkaar. In verrassende samenstellingen en over vakgebieden heen. Zo komen we tot concrete oplossingen voor de samenleving waarin aandacht voor elkaar de norm is.

De uitdagingen van morgen vragen vandaag om slimme ideeën. De antwoorden beginnen bij het talent en de kennis die wij samen ontwikkelen. Wij denken dat dit alleen kan als onderwijs en onderzoek samensmelten. Als je over eigen grenzen heen kijkt. Multidisciplinair is ons toverwoord. Overstijg je eigen specialisme en maak verbinding. Ontdek het verschil tussen samen werken en samenwerken. Studenten, docenten en het werkveld; we vormen één gemeenschap waarin we samen leren in, van en met de praktijk. Zij aan zij creëren we een maatschappij om van te houden. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Vandaag van betekenis voor morgen. Heel Fontys werkt aan impact.

Reactie Fontys op artikel in de Volkskrant

Ga voor een carrière bij Fontys Hogeschool

Bijdragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving. Dit is onze ambitie. En omdat die samenleving steeds in staat van verandering is, is onze hogeschool dat ook. Met onze strategie ‘Fontys for society’ spelen we hierop in; onze koers naar een talentgerichte, onderzoekende en zeker ook wendbare organisatie. Want wat vandaag tot vooruitgang leidt, is morgen achterhaald. Het is zaak dat we ons onderwijs continu vernieuwen, verrijken en verfrissen. Alleen zo weten onze maatschappelijke opdracht te vervullen. Samen. Met jou?
Lees meer over Fontys Hogeschool en onze koers op Fontys.nl.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.