Juridische Hogeschool Avans & Fontys

Herken jij je in onze kernwaarden ‘verbonden, betrokken, nieuwsgierig, veilig, ontwikkelgericht’? Dan ben jij bij de Juridische Hogeschool misschien wel op je plek.

Onze missie is:
We werken samen met praktijkpartners aan een hoogwaardige én inspirerende juridische opleiding waarin elke student de regisseur is van zijn eigen ontwikkeling tot een unieke, oplossingsgerichte professional die vanuit verschillende perspectieven een praktische bijdrage levert aan de samenleving.

De opleiding staat voor inhoudelijk kwalitatief onderwijs dat een sterke binding kent met en een grote waardering van de juridische praktijk. De Juridische Hogeschool opereert als een ambitieuze, zelflerende maar ook kleinschalige organisatie met zo’n 130 medewerkers en ca 1600 studenten.
Leren en werken gebeurt in een persoonlijke en inspirerende omgeving, waarin de lijnen kort zijn en studenten worden gezien.

Wil je meer lezen over opleidingen en de Juridische Hogeschool, dan kun je ook op de eigen website terecht.

juridisch

USP's

  • Samen is de standaard
    Ben jij klaar om anderen te inspireren én om geïnspireerd te worden?
  • Verbindend: Een omgeving waar ieders passie en talent wordt ingezet, en waar we samen werken aan verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk.
  • Persoonlijk: We dagen je uit jezelf te ontwikkelen in wat aansluit bij jouw ambities, talenten en persoonlijke situatie.

 

q5xv4rjp

Gun jezelf een carrière bij Juridische Hogeschool Avans & Fontys

De Juridische Hogeschool is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool met locaties in ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Hoe mooi is dat...

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag

 

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.