Fontys Economie en Communicatie

Locaties

Eindhoven - Rachelsmolen

Welkom bij FEC

Wil jij je eigen talent inzetten voor een sterke Brainportregio? Dan is Fontys Economie en Communicatie jouw plek. Vanuit een internationale context en altijd in verbinding met het bedrijfsleven; zo zorg je voor verdere professionalisering van onze maatschappij. Je (nieuwe) collega’s herken je aan eigenschappen als lef, positief en nieuwsgierig.

wijzijnfontys

Onze USP's:

  • Bij FEC blijf je groeien.
    Als persoon en als professional. Je krijgt alle ruimte om zelf opleidingen te volgen.
  • Een baan van betekenis
    Je draagt bij een economisch krachtige en vitaal sterke regio.
  • Samen is de standaard
    Ben jij klaar om anderen te inspireren én om geïnspireerd te worden?
wijzijnfontys

Gun jezelf een carrière bij FHEC

Een baan bij Fontys Economie en Communicatie is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen. Hoe mooi is dat…

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys je gelukkiger maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag

Mensen van Fontys

Shane maakt impact

“Dit is geen school, dit is de echte wereld. Een wereld waarin mijn studenten verdomd goed functioneren en het is geweldig om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Sabine maakt impact

“Het allerspannendst vind ik hoe de studenten straks gaan reageren, en of de oriëntatiepropedeuse ze ook daadwerkelijk gaat helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.”

Marjolein maakt impact

“Door vol trots uit te dragen wat we samen allemaal neerzetten en hoe we daarmee van betekenis zijn, laat ik studenten, potentials, en partners uit het werkveld de pareltjes van onze samenwerkingen zien.”

Jeroen maakt impact

“Inspireren is mijn kerntaak, oftewel: studenten warm maken voor het vak. Daarvoor kruip ik als docent in de artiestenrol. Lesgeven is namelijk net als optreden.”

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.