Carrière met impact

Ga voor die baan van betekenis

Met elkaar elke dag het allerbeste onderwijs leveren voor onze studenten, dat is onze ambitie. Dat kan alleen met de juiste mensen: bevlogen, enthousiast over hun vak en in staat om anderen te inspireren.

Ben jij zo iemand? Voel jij je thuis in een omgeving waar we ons ontwikkelen en vind jij het belangrijk om het beste uit jezelf halen? En uiteraard: zijn we een match? Heb je een functie gezien die helemaal bij je past? Go for it!

Nu geen passende vacature gezien? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Ik werk nu al in het onderwijs

Je kennis en ervaring zijn meer dan welkom.

Word jij onze nieuwe collega? Daarmee maak je niet alleen ons, maar ook jezelf heel blij. Waarom? Bijvoorbeeld omdat je bij Fontys ook zelf blijft groeien. Als persoon en als professional. Je krijgt alle ruimte om zelf opleidingen te volgen, bijvoorbeeld interne masterclasses of colleges van gastdocenten. En onderschat niet hoe de samenwerking met onze studenten je eigen ontwikkeling prikkelt. Jij geeft ze je kennis en inspiratie, je krijgt er energie en plezier voor terug! Samen staan jullie aan de start van hun toekomst; een professionele carrière vol nieuwe ideeën, ontwikkelingen en kansen.

Ik werk nu al als onderzoeker

Een job van waarde. 

Als onderzoeker aan de slag bij Fontys, het zou zo maar eens je allerbeste keuze kunnen zijn. Waarom? Omdat je toetreedt tot (misschien wel) de grootste learing community van Nederland. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen vormen we één gemeenschap van kennis en aanpak. Je staat volledig in verbinding met het werkveld. Jij groeit, en hetzelfde geldt voor je netwerk. Uiteraard binnen Fontys, maar vooral daarbuiten. Je werkt samen met toonaangevende bedrijven aan projecten waar de wereld op zit te wachten. Welkom in onze hub van inspiratie en innovatie.

Ik kom uit het bedrijfsleven

Inspiratie in ruil voor inspiratie 

Heb je het idee dat je iets mist in je huidige werk? Wil je een baan die bol staat van zingeving? Twijfel niet langer. Het onderwijs is echt iets voor jou. Helemaal bij Fontys. Waarom? Omdat je toetreedt tot dé hub van innovatie en inspiratie. Onderschat niet hoe de samenwerking met onze studenten je eigen ontwikkeling prikkelt. Zij leren van jou en jij van hen. Zo werkt het. Ook niet onbelangrijk; je arbeidsvoorwaarden zijn een dikke plus. Die extra zit ‘m in de specifieke Fontys-regelingen. Wat dacht je van een flexibele invulling van je werktijden?

Ik start mijn carrière

Alles groeit bij Fontys 

Als net-afgestudeerde ben je van grote waarde voor Fontys. En waarschijnlijk andersom net zo. Want naast onze studenten laat je hier ook jezelf groeien. Als persoon en als professional. Je werkt in een rijke, ontwikkelingsgerichte omgeving, met alle ruimte om zelf opleidingen en interne masterclasses te volgen. Weet je wat ook groeit? Je netwerk. Uiteraard binnen Fontys, maar vooral daarbuiten. Meer dan elke andere hogeschool zoeken we verbinding met het bedrijfsleven. Werken bij Fontys opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Erg nuttig, zo aan het begin van je carrière…

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Beleidsmedewerker Kwaliteitszorg Onderzoek

Eindhoven |

32 - 40 uur

Functioneel Beheerder

Eindhoven |

32 uur

Docent en tutor Master Leren en Innoveren

Eindhoven |

24 - 32 uur

Manager Team HR Business Partners

Eindhoven |

36 - 40 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.