Fontys Onderwijs & Onderzoek

Locaties

Eindhoven - Vestdijk

Samen werken met de blik vooruit

Bij Fontys Onderwijs & Onderzoek (O&O) werken we aan toekomstgericht onderwijs en impactvol onderzoek binnen Fontys. Dit doen we met de Fontys instituten, onderzoekscentra en het college van bestuur. Binnen O&O kennen we meerdere expertises zoals bijvoorbeeld onderwijsinnovatie, onderzoeksbeleid, kwaliteitsmanagement, internationalisering en juridische zaken, die -afhankelijk van de vraag- met elkaar samenwerken.

Steeds vaker krijgen we namelijk te maken met vraagstukken om die een multidisciplinaire aanpak vragen. Op die manier werken gezamenlijk toe naar de ambities zoals verwoord in de Fontys strategie ‘Fontys for Society.

Fontys FEHT

Onze USP's

  • Groei en bloei
    Bij Fontys Onderwijs & Onderzoek krijg je de mogelijkheid om voortdurend de nieuwste (onderwijs)kennis en -vaardigheden op te doen. Zelfstandig en in teamverband. Nieuwe dingen ontdekken en jezelf verbeteren zijn belangrijke waarden binnen de dienst; zo haal jij het beste uit jezelf. We faciliteren je in jouw ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan het beste onderwijs voor onze studenten.
  • Betekenisvol
    Fontys Onderwijs & Onderzoek werkt vanuit en richting de Fontys strategie ‘Fontys for Society.’ Dit betekent dat we talentgericht onderwijs en een onderzoekende, wendbare organisatie nastreven. Hiermee dragen we bij aan de ontwikkeling van studenten, docenten en het werkveld. Binnen Fontys hebben we een aanjagende en verbindende rol. We zijn businesspartner en critical friend.
Fontys Nexus BEnT

Gun jezelf een carrière bij O&O

Wanneer je bij O&O in dienst komt, word je natuurlijk warm onthaald! We hebben een onboardingsprogramma voor je klaarstaan en je krijgt een collega-buddy die je op weg helpt in je werk en de Fontys organisatie.

Binnen O&O kennen we meerdere disciplines. Afhankelijk van je functie en expertise, is een expertiseteam je thuisbasis. Daarnaast werk je veel multidisciplinair en dienst-overstijgend. Dit betekent veel samenwerken en regelmatig de boer op. Werken aan onderwijs en onderzoek doe je immers samen.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Je salaris, vakantie en pensioen zijn goed geregeld en ruimhartig. Daarbij heeft Fontys zorg voor haar werknemers; gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel.

Spreekt dit alles je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek en maken we een start met jouw carrière bij Fontys  Onderwijs & Onderzoek!

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Onderwijs & Onderzoek

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Beleidsmedewerker Kwaliteitszorg Onderzoek

Eindhoven |

32 - 40 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.