Talent Pool & Job Alert

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Nu geen passende vacature?              Stay in touch!

Ons aanbod van banen verandert continu. Dus misschien hebben we vandaag geen vacature waar jij enthousiast over bent, maar morgen wel. Of overmorgen. Of volgende maand. Daarom hebben we twee tips voor je:

 
Tip 1 > Schrijf je in bij onze Talent Pool.

Komt er een job voorbij die op jouw lijf is geschreven? Onze recruiters weten je direct te vinden.

Regel het in 1 minuut.

 
Tip 2 > Meld je aan voor Job Alert.

Zo weet je zeker dat geen enkele carrièremogelijkheid aan je aandacht ontsnapt.

Regel het in 1 minuut.

Het is voor zowel het inschrijven voor de Talent Pool als voor het aanmaken van de Job Alert nodig om een account aan te maken. 

Blijf in het vizier met de Talent Pool

Nog voordat een vacature online komt, kijken onze recruiters in de Talent Pool. Vinden ze hierin een goede match? Dan nodigen we hem of haar alvast uit voor het sollicitatieproces. Kortom, een 1-0 voorsprong die jij niet wilt misen.

Inschrijven voor de Talent Pool is zo gepiept. Je maakt een account aan, vult je gegevens in en geef aan waar je in uitblinkt en gelukkig van wordt. Vanzelfsprekend gaan we uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Jij zit aan de knoppen en kunt in je account precies aangeven wat jij wel en niet wenst.

Maak je account en claim jouw voorsprong

 

Mis geen kans dankzij Job Alert 

Job Alert werkt even eenvoudig als effectief: met een zoekopdracht laat je aan ons weten in welke interessegebieden je graag vacatures ontvangt. Zo krijg je alle mogelijke kanshebbers netjes in je mailbox. Ook hier geldt weer dat jij bepaalt, bijvoorbeeld hoe vaak je een mail wilt ontvangen of wanneer je jouw e-mail zoekopdracht wilt stopzetten.

Maak je account en regel jouw Job Alert

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.