Wat is jouw
Impact Talent?

Je bent méér dan je expertise. Ook in jou zitten vakoverstijgende talenten verscholen. Juist hiermee maak je het verschil voor onze studenten en de maatschappij als geheel. Die van jou?

Welk woord omschrijft jou het beste?

In welke situatie voel jij je het meest thuis?

Wat is het belangrijkste doel in je leven?

Wat is je grootste angst?

Wat staat bovenaan je bucket list?

Wie van deze mensen inspireert jou het meest?

Hoe help jij anderen?

Welke quote had van jou kunnen komen?

Faciliterend

Vernieuwend

Bijbrengend

Raadgevend

Verbindend

Motiverend

Enthousiasmerend

Uitpluizend

Samen dingen tot leven brengen

Verbeteringen zien en omarmen

Kennis delen om van elkaar te leren

Specialiseren op inhoud

Mensen bij elkaar brengen

Het beste in anderen naar boven halen

Richting geven met je hart

Complexe problemen oplossen

Chaos tot en met

Stilstand

Geen toegang tot kennis

Niemand kunnen helpen

Sociale isolatie

Mensen zonder route

Een leven zonder prikkels

De dag dat alles is onderzocht

Nikkie de Jager

Elon Musk

Erik Scherder

Nelson Mandela

Oprah Winfrey

Sarina Wiegman

Bibian Mentel

Marie Curie

Door overzicht te houden

Met nieuwe ideeën

Door kennis te delen

Met passend advies

Door hun netwerk te verbreden

Door te prikkelen

Door ze te inspireren

Door vragen te stellen

Focus on being productive instead of busy.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.

Gun jezelf eens het advies dat je aan een ander geeft.

Niemand kan een symfonie fluiten. Er is een orkest voor nodig om het te spelen.

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.

Wees de persoon die je wilt ontmoeten.

Play is the highest form of research.

Zo maak jij
impact bij Fontys!

Benieuwd wat jouw score over je zegt? En waarom het juist jou zo waardevol maakt? Klik op een talent om er meer over te lezen.

Een baan waarin jouw talenten helemaal tot hun recht komen? Scroll naar beneden voor de vacatures!

Verhalen voor jou

Tim maakt impact

“Mijn studenten zijn geen nummer, we doen het echt samen. De ene keer ben ik docent, dan weer coach maar ik lunch ook gerust samen met de studenten. Dat wisselen van rollen, in de groep in plaats van voor de groep staan maakt mijn werk elke dag weer uitdagend en dynamisch.”

Marc maakt impact

“Met boeiende projecten help ik bedrijven vooruit. Op dit moment bouw ik met studenten een auto voor de zonnerace in Australië en denken we na over uitdagingen voor toekomstige Formule 1-auto’s. Zo maken we samen impact in de automobiele industrie.”

Mathijs maakt impact

“Betrokken en enthousiast stimuleer ik studenten om het beste uit zichzelf te halen. Met alle studenten bouw ik een persoonlijke band op. Ze vertrouwen hun verhalen aan me toe. Hierdoor kan ik voor hen het verschil maken en laat ik ze opbloeien!”

Jenny maakt impact

“Engineering kan de wereld verbeteren. Daarom daag ik studenten met projecten uit om bewustzijn te creëren voor maatschappelijke thema’s. Hoe is het bijvoorbeeld om een handicap te hebben of om op een andere manier buiten de norm te vallen?”

Stella maakt impact

“De wereld verandert steeds sneller. Daarom is het belangrijk om de verbinding te zoeken met het vakgebied. Ogen openhouden en je horizon verbreden. Om jezelf te blijven ontwikkelen, maar vooral om studenten een volwaardig beeld te kunnen geven van wat er in de wereld gebeurt.”

Martin maakt impact

“In ons werkveld ontstaan allerlei nieuwe onderwijsconcepten, vervolgens ontstaat er schuring bij de docenten die deze nieuwe vormen moeten gaan verzorgen. Dat vraagt om een wijziging van hoe we hen moeten opleiden.”

Margriet maakt impact

“Door de intensieve samenwerking met schoolopleiders en werkplekbegeleiders wordt het leren op de werkplek betekenisvol én persoonlijk.”

Manon maakt impact

“Ik probeer ze steeds uit te dagen om niet een kopie te worden van iemand anders. Ze mogen uitproberen, en vallen en opstaan. Want als je steeds de veilige weg kiest, dan weet je niet wat er binnen je mogelijkheden zit.”

Farouk maakt impact

“Ik zie mezelf als een uithangbord van het beroep leraar. Er is een lerarentekort en daar snap ik niks van, want het is de mooiste baan op aarde.”

Pepijn maakt impact

“Door medewerkers te helpen hun zaken goed te regelen, zijn zij tot het laatste moment in staat om een essentiële bijdrage te leveren aan ons onderwijs en de maatschappij.”

Michelle maakt impact

“Ik zorg ervoor dat de juiste mensen op de juist plek staan en duurzaam ingezet kunnen worden binnen onze organisatie, zodat onze studenten het beste onderwijs kunnen genieten.”

Floor maakt impact

“Door ieders talent in te zetten in het team komen we niet alleen dichter bij onze ambities, maar staan onze mensen ook echt in hun kracht. Dat is toch het mooiste resultaat wat je kunt behalen?”

Bets maakt impact

“Ik vind het geweldig dat Fontys haar medewerkers in de gelegenheid stelt iets bij te dragen aan de maatschappij. Mij geeft het zoveel voldoening. Daarom stimuleer ik mijn collega’s om dit ook te doen.”

Tanja maakt impact

“Door de inzet van duurzame mobiliteit geven we het goede voorbeeld aan studenten. Zo creëren we bewustwording onder de jongere generatie en zorgen we samen voor een schonere wereld.”

Remco maakt impact

“Het mooie van mijn werk is dat het een tastbaar resultaat oplevert; na afloop kun je er gewoon doorheen lopen! Er zijn ruimtes waarin je voorheen een kanon kon afschieten, en nu bruist het er de hele dag.”

Jeroen maakt impact

“We willen als hogeschool het goede voorbeeld geven aan onze studenten, medewerkers en anderen om een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst voor volgende generaties.”

Latoya maakt impact

“Het is fantastisch als ik eraan bij kan dragen dat iemands laatste twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor hij of zij de juiste studiekeuze maakt.”

Tim maakt impact

“Als docent en coach kijk ik ook naar de mens achter de student!”

Joke maakt impact

“Als je ambities hebt, biedt Fontys mogelijkheden. Zie je kansen, dan geeft Fontys je het vertrouwen en de vrijheid om ze te grijpen.”

Janno maakt impact

“Ik sta niet voor de klas om te vertellen hoe dat zou moeten; ik laat studenten dat zelf ervaren in de praktijk. Zodat zij zich realiseren dat innovatie in de zorg geen ‘one size fits all’ is.”

Debby maakt impact

“Door het onderwijs dicht bij de authentieke beroepspraktijk te brengen, draag ik eraan bij dat de student heel goed voorbereid is op wat hem te wachten staat in het werkveld.”

Shane maakt impact

“Dit is geen school, dit is de echte wereld. Een wereld waarin mijn studenten verdomd goed functioneren en het is geweldig om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Sabine maakt impact

“Het allerspannendst vind ik hoe de studenten straks gaan reageren, en of de oriëntatiepropedeuse ze ook daadwerkelijk gaat helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.”

Marjolein maakt impact

“Door vol trots uit te dragen wat we samen allemaal neerzetten en hoe we daarmee van betekenis zijn, laat ik studenten, potentials, en partners uit het werkveld de pareltjes van onze samenwerkingen zien.”

Jeroen maakt impact

“Inspireren is mijn kerntaak, oftewel: studenten warm maken voor het vak. Daarvoor kruip ik als docent in de artiestenrol. Lesgeven is namelijk net als optreden.”

Vacatures voor jou

Facilitair Medewerker Servicepunt

Eindhoven |

32 - 40 uur

Docent Pedagogiek

Eindhoven |

28 - 40 uur

Docent Pedagogiek

s Hertogenbosch |

28 - 32 uur

Jouw impact berekenen!