Werk aan impact
met onderzoek

Weet je wat wij geloven? Dat je met onderzoek vooral verschil maakt voor de maatschappij als het samensmelt met onderwijs. Jij ook? Dan is Fontys jouw plek. Hier ontplooi jij talent dat je vakgebied overstijgt. Juist met dit talent werk je aan impact. Het maakt je van betekenis. Voor onze studenten, samenwerkingspartners en voor de maatschappij. Ontdek in 2 minuten hoe jij van betekenis bent for society. 

Organisator.
Oplosser.
Verbinder.

Sabine maakt impact

Het allerspannendst vind ik hoe de studenten straks gaan reageren, en of de oriëntatiepropedeuse ze ook daadwerkelijk gaat helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Aanpakker.
Bikkelaar.
Ontzorger.

Latoya maakt impact

Het is fantastisch als ik eraan bij kan dragen dat iemands laatste twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor hij of zij de juiste studiekeuze maakt.

Lobbyist.
Aanjager.
Vormgever.

Farouk maakt impact

Ik zie mezelf als een uithangbord van het beroep leraar. Er is een lerarentekort en daar snap ik niks van, want het is de mooiste baan op aarde.

Artiest.
Coach.
Innovator.

Jeroen maakt impact

Inspireren is mijn kerntaak, oftewel: studenten warm maken voor het vak. Daarvoor kruip ik als docent in de artiestenrol. Lesgeven is namelijk net als optreden.

Impactmaker.
Successendeler.
Verhalenvanger.

Marjolein maakt impact

Door vol trots uit te dragen wat we samen allemaal neerzetten en hoe we daarmee van betekenis zijn, laat ik studenten, potentials, en partners uit het werkveld de pareltjes van onze samenwerkingen zien.

Boegbeeld.
Mentor.
Netwerkkoning.

Shane maakt impact

Dit is geen school, dit is de echte wereld. Een wereld waarin mijn studenten verdomd goed functioneren en het is geweldig om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Onderzoeker.
Ontwerper.
Veranderaar.

Debby maakt impact

Door het onderwijs dicht bij de authentieke beroepspraktijk te brengen, draag ik eraan bij dat de student heel goed voorbereid is op wat hem te wachten staat in het werkveld.

Persoonsvormer.
Ontwerper.
Verbinder.

Margriet maakt impact

Door de intensieve samenwerking met schoolopleiders en werkplekbegeleiders wordt het leren op de werkplek betekenisvol én persoonlijk.

Luisteraar.
Aanmoediger.
Raadgever.

Bets maakt impact

Ik vind het geweldig dat Fontys haar medewerkers in de gelegenheid stelt iets bij te dragen aan de maatschappij. Mij geeft het zoveel voldoening. Daarom stimuleer ik mijn collega’s om dit ook te doen.

Werk ook mee aan impact

Wil je bijdragen aan een samenleving om van te houden? Ben jij klaar om te inspireren én om geïnspireerd te worden? Dit is je kans.

Bij ons staat de o in hbo voor onderwijs én voor onderzoek. We zijn uitgegroeid tot een belangrijke thought leader in de regio; een bron van kennis en partner in onderzoek. We voeren het uit in nauwe samenwerking met én voor het werkveld; altijd aansluitend bij een daadwerkelijke innovatiebehoefte. Ons onderzoek gaat hand in hand met ons onderwijs. De kennis die we ermee ontwikkelen, komt terug in de opleidingen. En onze studenten leren en onderzoeken samen met docenten en professionals uit het werkveld in authentieke en hybride leer- en onderzoekomgevingen.

Wat heeft je interesse?

Taal en communicatie

Is taal zeg maar echt jouw ding? Voel jij je thuis in de wereld van communicatie? Welkom bij Fontys.

Marketing, economie en recht

Al sinds jaar en dag een voorname pijler onder onze learning community. Sluit jij je aan?

Management, organisatie en administratie

Fontys is dé plek in Zuid-Nederland waar talent voor deze vakgebieden wordt ontwikkeld. Help je mee?

Kunst en cultuur

Ligt jouw hart bij de deze ware rijkdom van onze maatschappij? Lees verder.

Gezondheid, gedrag en educatie

De belangrijkste overeenkomst tussen deze drie gebieden? De mens staat centraal.

Facilitair & Logistiek

Als verandering ergens de enige constante is, dan is het wel bij facilitair en logistiek. Beweeg jij met ons mee?

Duurzaamheid, technologie en ICT

Misschien wel de meest toekomstbepalende thema’s binnen Fontys. Iets voor jou?

Ik werk als onderzoeker

Enig idee waar jouw onderzoekservaring en kennis daadwerkelijk verschil maakt voor de maatschappij? Inderdaad, bij Fontys. 

Ik kom uit het bedrijfsleven

Ons onderzoek is altijd gericht op daadwerkelijke vragen en innovatiebehoeften uit het werkveld. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Ik start mijn carrière

Hét kennisinstituut van het Zuiden, waar je in alle vrijheid aan wicked problems mag werken. Er zijn slechtere plekken om je loopbaan te beginnen… 

Laatste nieuws

Een boost voor een leven lang ontwikkelen (LLO)

Insecten eten als duurzaam alternatief?
Zo snijdt het mes bij Happy Students aan twee kanten
Lectoraat Journalistiek naar Zwarte Cross en Lowlands

Nieuwste vacatures

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Geen vacatures gevonden

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.