Fontys Academy of the Arts

Locaties

Venlo - Tegelseweg

Kwalitatief kunstonderwijs in een dynamische omgeving waarin verandering meer regel dan uitzondering is, vraagt om een hogeschool die flexibel is en goed kan inspelen op de veranderingen om ons heen. Op basis van een heldere profilering moeten we keuzes maken die passen bij de strategie voor de toekomst.

Onze ambities is om Fontys Academy of the Arts te ontwikkelen tot een interdisciplinaire kunsthogeschool, waarin op actieve wijze wordt samengewerkt met partners uit de werkvelden. Daarbij zoekt Fontys Academy of the Arts nadrukkelijk aansluiting bij internationale partners. In de stad en regio willen wij een indicator zijn en een samenwerkingspartner die vanuit kennis, ervaring en creativiteit een kwalitatieve bijdrage levert aan relevante activiteiten.

Studenten zijn zichtbaar binnen, maar zeker ook buiten de podia. Talent vindt zijn plek op onze vooropleidingen. Binnen de onderwijsvisie van Fontys Academy of the Arts waarin de student meer zelfregie en ruimte voor ontmoetingen krijgt, is de student regisseur van eigen ontwikkeling, stevig begeleid door docent/coach, lerend door onderzoek en confrontatie, vanuit een stabiele en veilige onderwijsomgeving.

FAA_05

Onze USP’s

  • Al onze kunstdisciplines onder 1 dak
  • Studenten worden breed opgeleid. Ze worden hier meer dan alleen een alleen een goede danser, zanger, ontwerper en docent.
  • Kleinschalig en persoonlijk
Vorm + Foto Docent Muziek (002)

Ga voor een carrière bij Fontys Academy of the Arts

Beweeg je tussen ambitieuze studenten en enthousiaste collega’s die samen willen werken aan een inclusieve samenleving. Door onze kennis en vaardigheden te bundelen, kunnen we onze doelen bereiken.
We bieden daarnaast ook hele mooie arbeidsvoorwaarden waarbij salaris, vakantie en pensioen goed geregeld zijn. Ons werk geeft je mogelijkheden je agenda zelf in te richten en te zorgen voor een fijne balans tussen privé en werk. We verwelkomen je graag in ons team!

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Academy of the Arts

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Onderwijskundig Kwaliteitsmedewerker

Tilburg |

12 uur

Beleidsmedewerker Financiën, Planning & Control

Tilburg |

32 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.