Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek

Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT) leidt met haar opleidingen Bedrijfsmanagement MKB, Automotive Management, Technische Bedrijfskunde, Industrial Engineering & Management en de deeltijdopleidingen/bij- en nascholingstrajecten van de PTH (Pedagogisch Technische Hogeschool) respectievelijk managers en leraren op voor een functie in een technische omgeving.

Fontys en het werkveld zijn sterk met elkaar verbonden. Bedrijven, studenten en docenten werken samen aan regionale vraagstukken en doen toegepast onderzoek. Studenten krijgen de kans om te leren in de beroepspraktijk en bedrijven maken alvast kennis met de werknemers van de toekomst. Professionals groeien in hun vak en zijn actief in netwerken. Het bouwen aan kennis en ervaring maakt ons sterker. Bedrijven, onderwijs en de regio ontwikkelen mee!

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Medewerker Planning & Control

Eindhoven |

32 - 40 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.