Fontys HRM en Toegepaste Psychologie

Locaties

Venlo - Tegelseweg
Fontys HRM en Psychologie ziet een verandering in de wereld. Een streven naar meer welzijn in plaats van meer materiële welvaart. Als gedragsprofessionals fascineert ons dat verlangen naar welzijn voorbij welvaart. Wij willen bijdragen aan die wereld waarin het draait om meer dan materieel gewin: een economie van geluk. Die uitdaging gaan wij vol overtuiging aan. Daarbij richten we ons op jouw gedrevenheid en jouw talenten.
Wij geloven dat persoonlijke visie en drive talenten pas echt productief maakt. En dat talenten op de arbeidsmarkt langer mee gaan dan competenties. Daarom staat de ontwikkeling van persoonlijkheid en talenten bij ons centraal; in het onderwijs, in praktijkgericht onderzoek en in projecten met bedrijven en instellingen in de regio.
Vind jij bij ons jouw werkgeluk?

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.