Fontys International Business Studies

Locaties

Venlo - Tegelseweg

Fontys International Business Studies (FIBS) is één van de instituten bij Fontys Venlo. Een internationaal en euregionaal economisch instituut dat aan ruim 2.500 studenten de volgende bachelor en masteropleidingen aanbiedt: International Finance & Control, Marketing management en International Business. Hiernaast biedt FIBS 2 Engelstalige masters aan: Master of Science in Business and Management en de Master of Business Administration. We bieden ons onderwijs en onderzoek aan in verbinding met elkaar als collega’s, met onze studenten en met het werkveld. Aan het instituut zijn de lectoraten Cross-border business development en Business Innovation verbonden.

 

Fontys-Venlo-7221

Onze USP’s

  • Verbindend
    Een omgeving waar ieders passie en talent wordt ingezet, en waar we samen werken aan verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk.
  • Groei en bloei
    We dagen je uit jezelf te ontwikkelen in wat aansluit bij jou als wendbare professional, persoonlijke situatie en jouw talenten.
  • Impact
    We leiden je niet alleen op om kennis over te dragen maar ook om impact te maken op het leren, stimulerend tot nieuwsgierigheid en kritisch denken.
Venlo-0074

Waarom is het zo leuk om bij Fontys International Business Studies te werken?

Je werkt op een campus waar je collega’s zult treffen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daarbij studeren er studenten uit meer dan 50 landen bij ons. Hiernaast komt er ook een groot gedeelte van de studenten uit de directe regio, vandaar dat we ook veel studenten hebben met de Duitse nationaliteit. Dit gemêleerde gezelschap zorgt voor een unieke en uitdagende omgeving. We werken en denken bij FIBS over onze grenzen heen.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima te noemen. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys impact op jouw leven maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. We spreken je graag.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.