Fontys Lerarenopleiding Sittard

Binnen Fontys Lerarenopleiding Sittard staat een intensieve samenwerking met het werkveld centraal. Wij vinden het belangrijk dat we aansluiten bij wat de praktijk vraagt en dat we voorzien in de (leven-lang-leren-) behoeften van afgestudeerden en het werkveld.

Om dat samen te bereiken, vragen wij van onze medewerker een opmerkzame en verkennende houding. De bereidheid om antwoorden te zoeken op nieuwe vragen en behoeften en de bereidheid om activiteiten met of voor het werkveld uit te voeren. Het betekent soms ook loslaten, samen experimenteren, veel leren en opnieuw dingen vaststellen.

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.