Fontys Pedagogiek

Locaties

Eindhoven - De Lismortel
's Hertogenbosch - Frans Franssenstraat
Sittard - Mgr. Claessensstraat
Tilburg - Campus Stappegoor

Wil jij werk doen wat echt ertoe doet?

Heb jij een passie voor onderwijs en wil je een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze student: de pedagoog van de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij en je collega’s dragen bij aan een toekomst waar jongeren in een inclusieve en kansrijke omgeving kunnen opgroeien. Bij Fontys Pedagogiek zijn we op zoek naar verbinding en vernieuwing. We spelen in op de belangrijke ontwikkelingen in de maatschappij. Dit doen we samen: als één instituut verdeeld over vier lesplaatsen. Collegialiteit staat hoog in het vaandel. Dit ervaar je dagelijks in je werk, maar ook daarbuiten.

Bij Fontys Pedagogiek maak je deel uit van een zelf organiserend team waarbij je samen de verantwoordelijkheid hebt voor onderwijs, onderzoek en kennisdeling. Je haalt het beste uit jezelf, je collega’s en onze studenten. Wij geloven in verbinding via sterke persoonlijke en professionele relaties. Niet alleen binnen onze organisatie, maar ook met het werkveld. We werken met passie, plezier en een gezonde dosis humor. We hebben oog voor elkaar en werken samen in een goede sfeer.

Studenten aan het werk - JPG

Gun jezelf een carrière bij Fontys Pedagogiek

Kom je in dienst? Dan hebben we een onboardingsprogramma voor je klaarstaan! Daarnaast krijg je een buddy toegewezen die je de eerste weken wegwijs maakt.

Een baan bij Fontys Pedagogiek is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie pedagogen en voor de maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen begeleiden we onze studenten naar een mooie toekomst.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Zaken als salaris, vakantie en pensioen zijn goed geregeld. Dat geldt trouwens ook voor je werk-privé balans. Kortom, grote kans dat een stap naar Fontys impact op jouw leven maakt. Wil je het zeker weten? Dat ontdekken we alleen als we jou leren kennen. We spreken je graag

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.