Fontys Sociale Studies

Locaties

Eindhoven - Rachelsmolen

Zet jij je graag in voor een ander?

Dan voel jij je waarschijnlijk helemaal thuis bij Fontys Sociale Studies. Samen met jouw collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan een inclusieve, duurzame en sociaal rechtvaardige samenleving. Onze aanpak is gebaseerd op de kennis en methoden van het brede veld van sociaal werk, met een focus op samenlevingsopbouw. We leiden op tot sociale verbinders met een ‘warm hart en koel hoofd’. Rebelse wijsheid, professionele moed en bevlogenheid worden zowel bij onze studenten als medewerkers gestimuleerd. Dit geldt voor de werkwijze binnen het instituut, hoe wij onze studenten opleiden en ook voor de wijze waarop onze Social Workers en Ervaringsdeskundigen te werk gaan in de praktijk.

BvOF 2019_0924_AAN - Fontys Sociale Studies

Onze USP’s

  • Wendbaar
    Samen met studenten, docenten/onderzoekers, burgers, beroepspraktijk, alumni en lectoraten van verschillende opleidingen vormen we een duurzame, learning community. We spelen in op de behoeften en leren van én met elkaar.
  • Talentgericht
    Ga je uit van de kracht en het talent van mensen? Studenten waarderen de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van docenten.
  • Onderzoekend
    Het lectoraat ‘Sociale Veerkracht’ binnen FSS ontwikkelt samen met partners binnen en buiten de regio kennis over sociale veerkracht. Samen streven ze ernaar om bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.
Fontys TF-0962

Gun jezelf een carrière bij Fontys Sociale Studies

Bij ons ben je onderdeel van onze sharing community. Samen optimaliseren we ons onderwijs en werken we aan een inspirerende leer- en werkomgeving. Een baan met maatschappelijke impact, plus uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Heb jij een warm hart voor het sociaal domein? Dan is de kans groot dat je bij ons jouw werkgeluk vindt. Graag leren we jou kennen.

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Sociale Studies

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Kwaliteitscoördinator

Eindhoven |

24 - 28 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.