Fontys Sporthogeschool

De maatschappelijk relevantie van sport en bewegen, het primaire aandachtsgebied van Fontys Sporthogeschool (FSH), is groot. Bewegen en sporten verbindt mensen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het welzijn. Omdat de Nederlandse samenleving steeds inactiever en ongezonder wordt, neemt het belang van een gezonde, actieve leefstijl toe. FSH gelooft dat de door haar opgeleide professionals een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezondere, vitalere samenleving. Het instituut wil zich, vanuit de bachelor- en masteropleidingen en het lectoraat ‘Move to Be’, in de komende jaren ontwikkelen tot het kenniscentrum waarin beweegspecialisten een leven lang worden opgeleid en waar samen met de praktijk relevant onderzoek wordt gedaan en gedeeld.

Fontys Sporthogeschool

FSH Vierkant van Succes – Strategische ambitie

Fontys Sporthogeschool (FSH) levert een wezenlijke bijdrage aan het welzijn in onze samenleving. Samen met studenten en werkveld werken we in een inspirerende onderwijs- en onderzoeksomgeving aan vernieuwende en voor de praktijk relevante oplossingen om iedereen van jong tot oud verantwoord te laten bewegen. Hiervoor wil Fontys Sporthogeschool onderzoek en professionalisering nog dichter bij elkaar brengen om op die manier nog meer in te kunnen spelen op maatschappelijke vraagstukken rondom een leven lang bewegen.

Fontys Sporthogeschool

Lectoraat Move to Be

De ambities voor de periode 2021-2025 zijn in sterke mate gericht op het verhogen van de maatschappelijke impact van het praktijkgericht onderzoek. Hiervoor willen we onderzoek en innovatie nog dichter bij elkaar brengen om op die manier nog meer in te kunnen spelen op maatschappelijke vraagstukken rondom een leven lang bewegen én beter te kunnen aansluiten op de landelijke en regionale ontwikkelingen naar een missie gedreven aanpak.

Lees alles over het Lectoraat Move to Be

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.