Fontys Techniek en Logistiek

Locaties

Venlo - Tegelseweg

Fontys Techniek en Logistiek is één van de drie instituten bij Fontys Venlo en omvat technische, logistieke en informatica opleidingen. Het instituut dient als een bovenregionaal competentiecentrum en vormt een learning community voor zowel studenten als docenten. Onze opleidingen zijn, mede door goede contacten met het bedrijfsleven, zeer praktijkgericht. Ons doel is jonge mensen een brede ondersteuning te bieden op hun weg naar hun loopbaan. Dat geldt voor zowel hun opleiding als persoonlijke ontwikkeling, zodat zij met een kosmopolitische blik en beroepscompetenties een bijdrage leveren aan de economie en aan de maatschappij. Help jij mee ons doel te realiseren?

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Techniek en Logistiek

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Lecturer/Coach IT

Venlo |

32 - 40 uur

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.