Juridische Hogeschool Avans & Fontys

De opleiding staat voor inhoudelijk kwalitatief onderwijs dat een sterke binding kent met en een grote waardering van de juridische praktijk. Uit onderzoek onder (oud)studenten en deskundigen komt de Juridische Hogeschool al jaren als beste HBO-Rechtenopleiding in Nederland naar voren. De Juridische Hogeschool opereert als een ambitieuze, zelflerende maar ook kleinschalige organisatie met zo’n 120 medewerkers en ca. 1800 studenten. Leren en werken gebeurt in een persoonlijke en inspirerende omgeving, waarbij de lijnen kort zijn en studenten worden gezien. De succesvolle toepassing van bovengenoemde kernwaarden levert trotse en tevreden studenten en medewerkers op. Wil je meer lezen over opleidingen en de Juridische Hogeschool, dan kun je ook de eigen website terecht.

Juridische Hogeschool Avans & Fontys

Samenwerkingsverband

De Juridische Hogeschool is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool en Fontys Hogescholen met locaties in ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Juridische Hogeschool Avans & Fontys

Missie

We werken samen met praktijkpartners aan een hoogwaardige én inspirerende juridische opleiding waarin elke student de regisseur is van zijn eigen ontwikkeling tot een unieke, oplossingsgerichte professional die vanuit verschillende perspectieven een praktische bijdrage levert aan de samenleving.

Uitgelichte vacatures bij

Juridische Hogeschool Avans & Fontys

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Adjunct-directeur

s Hertogenbosch |

32 - 40 uur