Aanmelden voor West Wing 2023-2024 geopend

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Hou jij je actief bezig met internationale vraagstukken? Ben jij een student of (young)professional, en gemotiveerd om je samen met anderen een jaar lang te werken aan een uitdagende beleidsvraag? Heb je altijd al het ministerie van Buitenlandse Zaken willen voorzien van gevraagd en ongevraagd advies? Meld je dan aan voor The West Wing, de officiële jongerendenktank van én voor het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De tracks van dit jaar gaan over het sanctiebeleid binnen de geopolitieke visie van de EU, klimaat en verduurzaming in Azië en Oceanië, de verstrengeling tussen klimaatverandering en mensenrechten in Midden-Amerika en de cashew-industrie in Tanzania.

 Heb je interesse om deel te nemen aan The West Wing en wil je graag meer informatie over het werk van de denktank? Meld je dan ook aan voor de digitale informatieavond op 5 september. Aanmelden kan via de website.

 Aanmelden als tracklid bij The West Wing kan tot en met 10 september 23:59. Voor meer informatie over de beleidsvragen of de aanmeldingsprocedure, ga naar www.thewestwing.nl, bezoek onze social media kanalen of mail naar info@thewestwing.nl.

Geplaatst door: Jessy Kouwenberg

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.