Academie voor Theater start nieuw voortraject

FOR SOCIETY

Ken jij enthousiaste, nieuwsgierige jongeren (15-18 jaar) die zich willen verdiepen in het maken van theater en/of oriënteren op een vakopleiding? Jongeren die het leuk vinden om samen te werken en het onderste uit de kan willen halen om nieuwe vormen te ontdekken? Attendeer ze dan op het nieuwe voortraject van de makers van Wildpark en de Academie voor Theater in Tilburg.  

In dit traject van  tien weken draait het om de jongere als speler, maker en creator. Een maakplek waar jongeren hun ideeën leren vormgeven. Waarin zij anderen regisseren en hun eigen nieuwsgierigheid weten te vertalen naar een scène. 
Zie het voortraject als een plek waar zij als speler/maker zelf aan de slag gaan met interessante opdrachten. In dit project werken ze toe naar een collectieve creatie die ze presenteren voor het publiek. 

Start/Data: 
Vrijdagen van 16.30-19.00 u 
30 september, 7, 14, 21 oktober, 4, 11, 18, 25 november, 2 en 9 december 2022 
Eindpresentatie: vrijdag 9 december 2022 19.00 – 20.30 u in de Kameleonzaal van het Parktheater 
Waar: Repetitieruimte van het Parktheater in Eindhoven 
Docent: Lenneke Maas en anderen 
Leeftijd: 15-18 jaar 
Kosten: € 195 inclusief een excursie naar de Academie voor Theater in Tilburg. In een ‘Meet&Greet’ gaan de jongeren in gesprek met de eerste- en tweedejaarsstudenten en bezoeken hun lessen. 

Wil je meer informatie of je direct aanmelden, mail dan naar ateliers@wildpark.nu met vermelding van je naam, telefoonnummer en “Fontys Wildpark”.

 

Geplaatst door Mariëlle Hulshoff

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.