Bestuurlijk actieve studenten bedankt voor hun inzet

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Op 8 juni was het jaarlijkse BAS diner om alle bestuurlijk actieve studenten bij Fontys te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Het BAS diner wordt georganiseerd door het centrum voor medezeggenschap en is bedoeld voor Fontys studenten die lid zijn van een instituutsmedezeggenschapsraad (imr), opleidingscommissie (oc) of de centrale medezeggenschapsraad (cmr) en bestuursleden van studieverenigingen.

Het BAS diner vond plaats in het Pullman hotel in Eindhoven: een chique locatie en de dresscode was gala. Sommige studenten waren dan ook bijna onherkenbaar door de prachtige outfits. De ruim 200 studenten kwamen binnen via de rode loper met daarom heen ‘echte’ paparazzi fotografen, vertolkt door studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Collega Bart van de Weijer maakte de echte foto’s zoals altijd.
Na het maken van de groepsfoto nam iedereen plaats aan een van de tafels. Na een welkomstwoord van José Theulen, directeur dienst studentenvoorzieningen, werden de eerste gerechten uitgeserveerd.
Van de studenten kregen we terug dat ze het erg waarderen dat Fontys dit voor hun organiseert.

Ben jij student en vind je het ook interessant om mee te praten over het beleid op jouw instituut of de kwaliteit van jouw opleiding? Neem eens contact op met de imr van jouw instituut of de oc van jouw opleiding. En…misschien zien we jou volgend jaar dan ook bij het BAS diner! Op fontys.nl/ikdoemeer vind je meer informatie over medezeggenschap en participatie. 

Auteur: Margreeth Haagsman-Pellekaan

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.