Blend in de Tent LIVE vanuit EDEX Fontys Blended

FOR SOCIETY

Op donderdag 21 en vrijdag 22 april schuiven we weer aan bij een van de meest inspirerende tafels van Fontys: Blend in de Tent LIVE! Dit keer vanuit dé creatieve ontwikkelplek van 21 en 22 april: EDEX Fontys Blended. Tijdens deze EDEX werken docententeams van Fontys gedurende twee dagen aan onderwijsvernieuwingen vanuit een blended perspectief. Wat dit precies betekent, hoe het hen vergaat en waar ze inspiratie vandaan halen, komt allemaal ter tafel.

De crisis voorbij
Een van de vragen die momenteel binnen Fontys speelt, is hoe we de geleerde (onderwijs)lessen van de afgelopen twee jaar kunnen doorzetten. Ook het College van Bestuur vraagt zich dat af. En hoewel het antwoord daarop nog ontbreekt, ligt de uitnodiging er om het daar met elkaar over te hebben. Dat gaan we dus ook zeker doen tijdens de live uitzendingen.

Uitzending donderdag 21 april
De eerste live uitzending vindt plaats op donderdag 21 april van 16.00u-17.00u en krijgt een wonderlijk tintje . Aan tafel hebben we diverse collega’s die tijdens EDEX zogeheten ‘wondermoments’ verzorgen. Met deze wondermoments helpen en prikkelen ze docenten om ideeën te krijgen of bepaalde ontwerpkeuzes te maken. Hoe ze dat doen, wat hen drijft en wat ze van blended learning vinden, is onderwerp van gesprek. Wij zijn nieuwsgierig!

Tafelheer: Robert van der velde 
Sidekick: Ralf Ghijsen

Livestream: https://youtu.be/lxZTSEGY53U (donderdag 21 april 16.00u-17.00u)

Uitzending vrijdag 22 april
Tijdens de tweede uitzending gaan we vanaf 15.30u de diepte in met onze speciale gast: Rens van de Vorst. Rens is technofilosoof bij Fontys en beziet onderwijsontwikkelingen met een kritische, relativerende bril. In het eerste half uur spreken we met Rens en enkele ‘wondermoment’ collega’s. Vanaf 16.00u krijgt Rens het podium en neemt hij ons tot 16.30u mee in zijn bespiegelingen op het onderwijs. Zeker kijken dus!

Tafelduo: Sylvia Sanders en Ralf Ghijsen

Livestream: https://youtu.be/_wS1quXQiTw (vrijdag 22 april 15.30u-16.30u)

 

NB.  Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de Fontys Kwaliteitsafspraken

 

Auteur: Erik Oomen
 

 

Meer nieuws

‘Studenten en werkveld hebben elkaar nodig voor die 70.000 IT-banen’
Podcast: Betekenisvolle contacten stimuleren
Openbaar college. Polarisatie: meer dan zwart-wit

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.