DDW 2022: De Fontys Design Route

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Van 22 tot en met 30 oktober is het weer zover: de Dutch Design Week. Ook dit jaar staat Eindhoven weer vol in het teken van design, ontwerp en innovatie. Heb jij zin om dit jaar naar de DDW te gaan? Volg dan ook de Fontys Design Route en laat je verrassen door de gave projecten waar onze studenten en medewerkers mee bezig zijn! Zien we jou op een van de Fontys events?

De Fontys Design Route
Tijdens de Dutch Design Week bruist het in Eindhoven van de vernieuwende concepten, gave events en toffe exposities. En Fontys is volop aanwezig! Want ook wij houden ons bezig met innovaties die we graag laten zien op de DDW. Studenten tonen hun projecten, onderzoekers hun resultaten en lectoren houden inspirerende pitches. Speciaal voor jou hebben we dit jaar de Fontys Design Route samengesteld. Laat je onderdompelen in de wereld van de DDW en laat je verrassen wat er vanuit de verschillende Fontys opleidingen en instituten allemaal ook gebeurt!

Wat kun je zien?
Laat je verrassen in het ICT Innovation Lab op Strijp-T in het oude Philipsgebouw TQ. Ga naar het Van Abbe Museum waar de Embassy of inclusive society mede wordt bemand door Fontys. Bezoek de verschillende exposities in en rond het Klokgebouw op Strijp-S. Sla hier ook de expositie van het Nationaal Regieorgaan SIA niet over, waar verschillende van onze onderzoeksprojecten worden gepresenteerd. Ga naar het Temporary Art Center (TAC) voor exposities over broedplaatsen en architectuur. En zowel in de Heuvelgalerie als bij BioArt Laboratories vind je studentenklassen die hun onderwijsprojecten presenteren.  Nog niet genoeg gezien? Er zijn ook nog speciale events tijdens de DDW vanuit Fontys waar je je voor aan kunt melden!

Download de plattegrond
Op de plattegrond vind je in één oogopslag waar je de verschillende Fontys events tijdens de DDW kunt vinden. Volg de Fontys Design Route en je ziet ze allemaal. Je kunt natuurlijk ook per dag bekijken wat je wilt zien of waar je in de buurt bent. Je downloadt eenvoudig de plattegrond rechts boven op deze pagina voor op je mobiel of computer of je kunt ‘m printen.

Zien we je op de DDW? Van 22 t/m 30 oktober, diverse locaties in Eindhoven.

Auteur: Michelle Breemans

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.