Dennis Cruyen nieuwe directeur dienst H en F

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het college van bestuur van Fontys heeft Dennis Cruyen (52) benoemd tot directeur van de dienst Huisvesting en Facilitaire zaken (H en F). Dennis treedt per 1 juni 2023 in dienst als opvolger van Monique Peels.

Momenteel is Dennis Cruyen werkzaam bij ROC Zadkine in Rotterdam als directeur facilitair, huisvesting & vastgoedmanagement. Deze functie vervult hij sinds 2019. In de jaren daarvoor deed hij onder meer bij de Technische Universiteit Delft en het Groene Hart Ziekenhuis veel ervaring op – in verschillende rollen – op het vlak van facility management en vastgoedvraagstukken.

Over zijn komst naar Fontys zegt hij: ‘Met mijn facilitaire en vastgoed-achtergrond in het onderwijs en de gezondheidszorg hoop ik een goede bijdrage te leveren aan de koers en ambities van Fontys en de dienst H en F. Ik kijk er naar uit om samen met het team van H en F en uiteraard met alle overige collega’s, studenten en externe partijen samen te werken aan ruimte voor vernieuwing en te bouwen aan een duurzame, inclusieve en vitale toekomst.’

Het college van bestuur is verheugd met de benoeming. ‘Met Dennis hebben we een zeer ervaren opvolger van Monique Peels benoemd’, aldus Hans Nederlof, lid college van bestuur. ‘Dennis beschikt niet alleen over een bewezen track record in het werkveld én in diverse managementfuncties, maar zijn hart ligt ook bij de publieke sector in het algemeen en bij het onderwijs in het bijzonder. We zijn ervan overtuigd dat de dienst H en F en de vastgoedagenda van Fontys bij hem in goede handen zijn.’ Het college van bestuur wenst Dennis Cruyen veel succes in zijn nieuwe functie.

Auteur: Sander Peters

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.