Docent van het Jaar wordt op 10 januari bekend gemaakt

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

De nieuwjaarsontmoeting op 10 januari 2022 staat in het teken van ons jubileum: 25 jaar Fontys en de bekendmaking van de winnaar van de verkiezing Docent van het Jaar 2022.

De nieuwjaarsontmoeting start om 16.00 uur via een livestream. Wil je de link daarvoor ontvangen, meld je dan aan hier aan.

Over de jaren 1996-2021 is een fraai jubileumboek gemaakt. Het eerste exemplaar van dit boek wordt door Joep Houterman overhandigd aan Norbert Verbraak, de eerste bestuursvoorzitter van Fontys.

Wil de je interviews met de genomineerde docenten die Bron de afgelopen weken publiceerde lezen, klik dan op de naam van de genomineerde: Jaron Schnitzer, Evie Heinrichs, Marc Geboers, Jos Niewold en Marieke Kamphuis.

Auteur: Jessy Kouwenberg

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Een boost voor een leven lang ontwikkelen (LLO)
Insecten eten als duurzaam alternatief?

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.