Door studenten gerund online marketingbureau van start

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Vanaf 1 september is het splinternieuwe online marketingbureau Happy Talents Tilburg in bedrijf! Zeven enthousiaste talenten met ondernemersbloed van Fontys Commerciële Economie Tilburg en de specialisten van het in Tilburg gevestigde PauwR gaan gezamenlijk aan de slag met online marketingvraagstukken van ondernemers in Tilburg en omstreken. Happy Talents Tilburg vind je in een bruisende hub aan de Willem II-straat, hartje centrum.

Hoge kwaliteit en aantrekkelijk tarief
Het bureau wordt gerund door zeven studenten, onder begeleiding van hun vakcoaches van de opleiding Commerciële Economie. Studenten en professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste trends, maar ook voorzien zijn van een stevige dosis ervaring en kennis van online marketing. Door studenten en de experts van PauwR aan elkaar te koppelen, ontstaat er een omgeving waar gedegen kennis, expertise en ervaring samenkomen met een frisse blik en drive tot vernieuwen. Daardoor krijgen vraagstukken van ondernemers meer diepgang, inhoud en vooral vernieuwing. En dit tegen een aantrekkelijk tarief, want je moet ook het lef hebben om het avontuur met de talenten aan te gaan en bij te dragen aan hun ontwikkeling.

Vakmanschap, focus en energie
Job van der Weijden is een  van de zeven studenten die dit studiejaar aan de slag gaat bij Happy Talents Tilburg. Als afstudeeropdracht trekt hij de kar in de rol van student-projectleider. “Zo ontwikkel ik mezelf niet alleen vakinhoudelijk razendsnel, maar ervaar ik ook wat het inhoudt om echt te ondernemen!”, vertelt Job enthousiast. “Tijdens dit project, ben ik verantwoordelijk voor de complete bedrijfsvoering en kwaliteit van de dienstverlening binnen de onderneming. In goed overleg worden de taken verdeeld onder de projectmedewerkers, zodat iedereen een eigen portefeuille heeft. Ik heb de ambitie om deze ‘startup’ uit te bouwen tot een fijne plek waar toekomstige marketingprofessionals en het werkveld elkaar vinden. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ik over een aantal maanden mijn diploma in ontvangst mag nemen.” 
Student-projectmedewerker Hugo vult aan:  “Als studenten zorgen wij voor een frisse blik op verschillende online marketing vraagstukken. In ons team stemmen we samen met de klant een route af waarbij er heldere doelen en uitdagingen worden geformuleerd. Tijdens dit traject wordt er met vakmanschap, focus en energie toegewerkt naar de stip op de horizon. Ik kijk ernaar uit om te leren van professionals, mijn netwerk uit te breiden en mooie opdrachten te realiseren als team.”

Online marketing voor het midden- en kleinbedrijf
Happy Talents Tilburg is een uitkomst voor het midden- en kleinbedrijf. Online marketing is bittere noodzaak voor je bestaan, maar een eigen online marketeer in dienst is vaak niet haalbaar. Bovendien wil je lekker bezig zijn met jouw product of dienst. Bij Happy Talents Tilburg ben je dan ook aan het juiste adres met vraagstukken en opdrachten zoals: beter gevonden worden in Google, zichtbaarder worden op social media of (betere) e-mailnieuwsbrieven versturen.

Ook zin in avontuur?
Heb jij behoefte aan diensten en commerciële oplossingen op het gebied van online marketing? En krijg je energie van werken met nieuwsgierige, ambitieuze en inspirerende talenten en specialisten? Of wil je er gewoon wat meer over weten? Neem dan contact op met Job van der Weijden, student-projectleider Happy Talents Tilburg, jobvanderweijden@happyhorizon.com,  013-7009703.

Auteur: Sjoukje van der Haring

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.