Eindelijk weer een uitstapje voor onze gepensioneerden

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Dinsdag 4 oktober 2022, de dag waar zo’n 250 gepensioneerde medewerkers lang naar uit hebben gekeken. Het was de eerste keer sinds 2019 dat het jaarlijkse uitstapje weer plaatsvond. Er waren daardoor ook heel wat oud-collega’s die voor de eerste keer hebben deelgenomen. 

Waar in voorgaande jaren het programma vaak een groot deel van de dag besloeg is dit jaar gekozen voor een wat compacter programma. In de middag werd een bezoek gebracht aan de tentoonstelling RetroFuture in het Evoluon Een belevenis in een spectaculaire en speelse setting in de wereld van toekomstdenkers, dromers en kunstenaars met design, kunst, wetenschap en film.

Dankbaarheid 
Daarna vertrokken de deelnemers naar hotel Van der Valk Eindhoven om te genieten van het live cooking buffet. Aan de verschillende tafels vonden weer heel wat gesprekken plaats over Fontys toen, nu en in de toekomst. Dat blijft een dankbaar gespreksonderwerp naast de persoonlijke gesprekken met herinneringen en ook met plannen voor de komende jaren. De ‘jonkies’ waren enthousiast over de bijeenkomst. Zij constateerden samen met de ‘diehards’ dat het toch echt buitengewoon is dat het bestuur van Fontys hen jaarlijks deze gelegenheid tot ontmoeting biedt.

Auteur: Jessy Kouwenberg 

 

 

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.