Event ‘Leren en ontwikkelen, dat smaakt naar meer…’ 21 maart 2024

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

De programma’s Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en Wendbare Professionals organiseren samen met het Kenniscentrum LLO een inspirerend event op donderdag 21 maart 2024. Onderwijs, werkveld en onderzoek komen deze dag samen en nemen je mee in hun perspectief op leren en ontwikkelen. Er zijn nog zo’n 50 gratis tickets beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 10 maart 2024.

Ben je in jouw werk bezig met het stimuleren van leren en ontwikkelen binnen jouw team of organisatie? Of wil je gewoon meer weten over dit onderwerp? Op donderdag 21 maart komen er verschillende thema’s aan bod. Denk aan: talentontwikkeling in je team, een gezonde feedbackcultuur, wat kan neurodiversiteit betekenen voor jouw organisatie, hoe blijf je openstaan voor het onbekende en nog véél meer. Het volledige programma vind je hier.

Locatie hartje Eindhoven
Het event vindt plaats in het centrum van Eindhoven: Kazerne. Een monumentaal pand met prachtige ruimtes en een inspirerende sfeer. Hier ga je in kleinschalige sessies en interactieve workshops écht aan de slag. Henk van Straten, schrijver en journalist, neemt je als dagvoorzitter mee door het programma en de keynote komt van leading lector Kenniscentrum LLO Marian Thunnissen.

Interesse? Meld je uiterlijk 10 maart aan
Aanmelden is gratis en zo geregeld, maar moet je wel uiterlijk zondag 10 maart doen: aanmelden kan hier. Je kunt je trouwens zelf bepalen of je een halve of hele dag komt.

Bekijk de website voor meer informatie over het event, de locatie en het programma.

Auteur: Katja Huismans

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.