FHLOW – week van de hybride leeromgeving 9 t/m 13 mei

FOR SOCIETY

In het afgelopen jaar 2021 is Fontys gestart met het Programma Hybride Leeromgevingen. In dat jaar hebben we gezien dat er al veel mooie dingen gebeuren op dit gebied. Er wordt volop ontwikkeld en geleerd. Het programma zet daarbij in op kennisontwikkeling, kennisdeling en verbinding.

Week van de hybride leeromgeving
In de week van 9-13 mei willen we iedereen laten profiteren van de geleerde lessen tot nu toe. We creëren een podium vol aansprekende keynotes, lezingen, presentaties en workshops. Het programma wordt momenteel uitgewerkt. Het belooft sowieso een interessante week te worden! Wat we alvast kunnen verklappen, is dat we het podium gaan opbouwen in diverse hybride leeromgevingen in de regio’s Eindhoven, Tilburg, Helmond en Venlo!

Leven lang ontwikkelen
Voor de organisatie en het inhoudelijke programma van FHLOW zoek het programma de natuurlijke samenwerking met het Kenniscentrum Leven Lang Ontwikkelen, een samenwerking tussen werkveld, Fontys lectoraten en strategische Programma’s. Het kenniscentrum zet zich in voor een leven lang kunnen ontwikkelen en benutten van individuele kwaliteiten en een regio waarin individuele en netwerken van organisaties inspelen op ontwikkelingen door samen te leren, te werken en innoveren.

Save the date en vooraanmelden
FHLOW is voor iedereen die geïnteresseerd is in Hybride Leeromgevingen en een leven lang ontwikkelen. Docenten, studenten en werkveld kunnen actief deelnemen en inspiratie op komen doen, zowel op locatie als digitaal. Wil je op de hoogte blijven van het programma en als eerste kunnen inschrijven voor sessies? Geef dan je e-mailadres door via dit formulier. En houd de FHLOW website in de gaten!

Indien je vragen, suggesties of ideeën hebt voor de week van de hybride leeromgeving, neem dan gerust contact met ons op!
 
Programmateam Hybride Leeromgevingen

Geplaatst door Erik Oomen

Meer nieuws

Wordt alumnus Shannon landelijke Ad-ambassadeur?
Samen vooruit: maak kennis met de versterkte directie van Fontys Paramedisch
SPECO en Sportstaff slaan handen ineen

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.