Fontys en Triple Double ontwikkelen BURO SPECO door

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Een uniek onderwijsconcept krijgt dit jaar een nieuwe impuls. Na drie succesvolle jaren maakt BURO SPECO een volgende stap en krijgen vierdejaars SPECO-studenten de mogelijkheid om binnen hun eigen sportmarketingbureau af te studeren.

Binnen het vernieuwde onderwijsconcept gaan studenten een heel schooljaar zelfstandig aan de slag met echte vraagstukken uit het werkveld. Zij werken onder de supervisie van sportmarketeers van Triple Double en worden door hen en een SPECO-docent gecoacht. De studenten werken vanuit een eigen kantoor bij Triple Double in SX. Eerder werkte BURO SPECO onder andere voor de KNHS, Triathlonbond, GoodHabitz, Keuken Kampioen Divisie en meer. Met deze betaalde opdrachten worden onder andere additionele studieactiviteiten gefaciliteerd.

Hugo Gruijters, docent/coach bij SPECO: “We zijn trots dat we de volgende stap zetten met BURO SPECO. Onze vierdejaars krijgen nu de kans om zich in hun afstudeerjaar nog beter te ontwikkelen, en dat in een authentieke en veilige leeromgeving. Deze nieuwe manier van afstuderen gaat ons ook vele nieuwe inzichten opleveren en we zijn blij dat we ons waardevolle partnership met Triple Double op deze manier kunnen voortzetten.”

Hanneke Jaanen, Client Director bij Triple Double: “De jeugd heeft de toekomst. Wij zetten onze expertise daarom graag in om sportmarketingtalenten nog beter voor te bereiden op ons soms complexe werkveld. Het is fijn en goed dat we hierin kunnen optrekken met een erkende onderwijsinstelling als Fontys.”  

Team 
Het nieuwe team van BURO SPECO bestaat uit Joeri Dielissen (projectmanager), Mark van den Beucken (allrounder), Demi Verheijen (creatief), Remy van der Windt (communicatie) en Freek van Heertum (vormgeving). Meer weten over de teamleden? Ze stellen zich voor op www.burospeco.nl.

 Auteur: Sjoukje van der Haring

Meer nieuws

Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren
Save the Date: lectorale rede Danielle Arets 3 oktober 2024
Fontys Pabo Veghel sluit na 152 jaar haar deuren

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.