Fontys Future Spot in Venlo op 31 mei

FOR SOCIETY

Fontys Venlo zet op 31 mei 2022 de deuren open om de ontwikkeling die Fontys de afgelopen 25 jaar heeft doorgemaakt te laten zien aan genodigden. We doen dat onder de naam Fontys Future Spot. Onze gasten zijn veelal genodigden van overheden en bedrijfsleven in de regio Noord-Limburg.

Gestart als opleidingsinstituut voor bacheloropleidingen is Fontys meer en meer gegroeid naar een kennisinstelling, waarin zich een goede samenwerking met het bedrijfsleven heeft ontwikkeld. Verankering in de (eu)regio is daarbij een bijzonder belangrijk onderdeel. De goede contacten met de stad Venlo, de Regio Noord-Limburg, de bedrijven en andere instellingen aan beide zijden van de grens, zijn in deze snel veranderende maatschappij steeds meer van belang.

De studenten van nu, zijn de ontwerpers van oplossingen van straks. Samen met (eu)regionale partners wordt gewerkt aan talentontwikkeling en kennisdeling en wordt er snel in ingespeeld op de vragen van de omgeving en het werkveld.
Tijdens Fontys Future Spot kan iedereen zien hoe Fontys – ook in Venlo – haar missie vormgeeft: Fontys for Society.

Programma
14:30-15:00 : Ontvangst
15:00-15:40 : Centrale opening
15:40-18:00 : Routes, keynotes en netwerken

Een bijzondere route leidt langs alle innovatieve projecten en initiatieven waar door studenten aan gewerkt wordt. Er zijn diverse keynotes die gedurende de middag aangeboden worden. Netwerken is mogelijk op het horecaplein onder het genot van een stuk taart of een van de snacks van de toekomst. Een unieke inkijk in de veelzijdigheid van Fontys. Een plek, waar volop wordt geïnvesteerd in talentontwikkeling in, met èn voor de regio, zodat de jonge talenten verbonden en behouden blijven in onze regio.

Erbij zijn?
Iedereen is van harte welkom.

Auteur: Anita Hammans

Meer nieuws

College van bestuur: zorgen om oorlog in Gaza
Toepassen van AI in onderzoeksjournalistiek vraagt afstemming van waarden
Ervaringsdeskundigen opleiden voor ondersteuning bij kanker

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.