Fontys host eerste Studiekeuze Event 040

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Op woensdag 7 februari verwelkomen we, samen met meer dan 15 middelbare scholen uit Eindhoven en omstreken, jonge studiekiezers en hun ouders voor het allereerste HBO Studiekeuze Event 040. Dit unieke evenement, tot stand gekomen in samenwerking met Avans, HAS, Defensie en de Universiteiten in Eindhoven en Tilburg, biedt gelegenheid aan aankomende studenten en hun ouders om zich te verdiepen in de wereld van het hoger onderwijs.

Het HBO Studiekeuze Event 040 vindt plaats in R13 op campus Rachelsmolen tussen 18:30 en 21:30 uur. Studiekiezers kunnen kiezen uit workshops die hen helpen om de juiste studiekeuze te maken. Hoe hebben onze huidige studenten hun studiekeuze gemaakt? Welke stappen zijn nu echt belangrijk? Waar en hoe kun je beginnen? Maar ze kunnen ook een van de vele opleidingsvoorlichtingen volgen van Fontys, Avans, HAS of Defensie. Vanuit Fontys bieden we al onze vijftien ‘iets met…’ voorlichtingen aan, waardoor alle opleidingen en interessegebieden op 7 februari vertegenwoordigd zijn.  

Programmaoverzicht:
Inloop: 18:30 – 19:00 uur
Ronde 1: 19:00 – 19:35 uur
Ronde 2: 19:50 – 20:25 uur
Ronde 3: 20:40 – 21:15 uur

We kijken uit naar een avond waarop we veel studiekiezers en hun ouders mogen helpen in de eerste stappen richting het hoger onderwijs. 

auteur: Margot Pessers

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.