Fontys Student Startup Festival | 19 Mei 2022

FOR SOCIETY

Om op een goede manier bij te kunnen dragen aan een duurzame, inclusieve en vitale samenleving hebben we ons onderzoek georganiseerd rondom zes maatschappelijke kennisthema’s: de thema’s waarop Fontys écht het verschil kan maken.

Het Fontys Student Startup Festival is het ondernemerschapsevent voor studenten, startups én ondernemers. Ben jij een ondernemende Fontys student? Heb je interesse in het starten van een eigen bedrijf of ben je al ondernemer? Of wil je je eigen netwerk uitbreiden? Meld je dan aan voor het Fontys Student Startup Festival. Het event staat in het teken van ondernemerschap, kennisdeling, netwerken en verbinden. Dit jaar organiseert het Fontys Centrum voor Ondernemerschap de zesde editie van het event.

Het programma bestaat uit een mix van kennis, inspiratie, pitches en netwerken. Fontys startups van verschillende opleidingen krijgen het podium om hun startup te pitchen. Daarnaast zijn er interessante toplezingen voor zowel ondernemer als student gepland, en is er een mogelijkheid tot een meet & greet met ondernemende studenten en ondernemers.

Programma 19 mei 2022

14.30u – Ontvangst & Centrale aftrap door dagvoorzitter Remy Gieling15.00u – Lezing Michael Musandu – founder LaLaLand15.40u – Korte Break / netwerken16.00u – Pitch Battle 6 Fontys startups17.00u – Korte Break / netwerken17.15u – Lezing Jouri Schoemaker – founder Pieter Pot18.00u – Prijsuitreiking18.15u – Meet & Greet + borrel

Beste Fontys Startup 2022
Ben of ken jij een Fontys studentondernemer die zeker op het podium moet staan tijdens de pitch battle? Meld jezelf aan of nomineer een Fontys studentondernemer vóór maandag 4 april. Na een voorronde selecteren we de beste zes Fontys studentondernemers die op 19 mei op het podium mogen pitchen.
Studentondernemers in de pitch battle maken – naast de titel ‘Beste Fontys startup’ kans op twee mooie prijzen:
€ 1.500,- voor de Beste Fontys Startup van 2022 en
€ 1.500,- voor de Beste Duurzaamste Fontys Startup van 2022.
Aanmelden of nomineren kan via dit formulier.

Wanneer en waar?
Donderdag 19 mei – 14.30u – 19.00u 
LocHal Tilburg (Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041SG Tilburg)

Aanmelden event en informatie
Meer weten over ondernemerschap, in contact komen met een relevant netwerk of heb je ambities om je eigen bedrijf te starten?
> Bestel snel je gratis ticket viaTicket bestellen 

Meer informatie over het programma? Kijk dan snel op https://fontys.nl/cvo

Auteur: Irene Vriezen

Meer nieuws

College van bestuur: ‘Spannende en dynamische tijd voor Fontys’
Fontys Onderzoekt: KwiLT
Resultaten pilot I AM Talent tool Fontys INTERLOCALITY project

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.